Archivum (nap): 2013. augusztus 21. szerda

Rövidebb idejű szakképzések bevezetése az Andrássy Gyula Szakközépiskolában!

A most záruló program keretében az iskola pilot programként a szakképzési tantervi ajánlások szerint bonyolította a gyártósori gépbeállító és a gépgyártástechnológiai technikus képzéseket, hogy a képzés tapasztalatait fel lehessen használni a 2013. szeptember 1-től kötelezően bevezetendő szakképzési kerettantervek kidolgozásához. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, összköltsége 17 075 000 Ft.

Biomassza erőmű létesítése a KISERŐ Kft-nél!

A KISERŐ Kft. mint energia szolgáltató a Sajóbábonyi Ipari Parkba települt vállalkozások számára állítja elő a technológiai gőzt jelenleg két földgáztüzelésű kazánnal. A most záruló beruházás keretében a felhasznált földgáz mennyiség jelentős részét szeretnék kiváltani megújuló energiaforrás felhasználásával. A beruházás költségeinek 50%-át a KISERŐ Kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 149 997 500 forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 299 995 000 Ft.

Zárul a sajókazai Általános Iskola épületének energetikai korszerűsítése!

A most záruló projekt célja a Sajókazai Általános Iskola épületének teljes energetikai korszerűsítése, így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. Cél egy olyan épület kialakítása volt, melynek épületfizikai és fűtési paraméterei mind-mind megfelelnek az előírt szabványoknak. A beruházás költségeinek 15 %-át Sajókaza Község Önkormányzata önerőből finanszírozta, a fennmaradó 60 733 787 Forintot az Új Széchenyi Terv Észak Magyarországi Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezte. A projekt összköltsége: 71 451 514 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search