Archivum (nap): 2015. április 20. hétfő

Középfokú iskolai sikeresség elősegítése program zárul a Bőcsi Általános Iskolában!

A hamarosan záruló projekt célja hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű tanulóknál a közoktatás esélyteremtő szerepének megerősítése és az integrációt támogató módszertan alkalmazása, mellyel a programokba bevont tanulók teljesítménye mérhetően javuló tendenciát mutat, valamint hozzájárul a középfokú végzettség megszerzéséhez és segíti őket a felsőfokú oktatásban való részvételhez. A programok teljes költségét az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetésének társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatása fedezi, a projekt összköltsége 49,50 millió forint.

Egészségügyi alapellátás fejlesztése Ónodon

Befejeződött az „Egészségügyi alapellátás fejlesztése Ónodon” című beruházás, mely keretében Ónod Község Önkormányzatának egészségügyi rendszerének megújulását mintegy 60 millió forintos pályázat tette lehetővé.

A 100%-os támogatás intenzitásból megvalósuló projekt korszerű környezetben teszi lehetővé a fogorvosi, gyerek orvosi és védőnői szolgálat működését a település lakosságának nagy megelégedettségére.

Középfokú iskolai sikeresség elősegítése a törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Katolikus Iskolában!

A most záruló projekt célja hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű tanulóknál a közoktatás esélyteremtő szerepének megerősítése és az integrációt támogató módszertan alkalmazása, mellyel a programokba bevont tanulók teljesítménye mérhetően javuló tendenciát mutat, valamint hozzájárul a középfokú végzettség megszerzéséhez és segíti őket a felsőfokú oktatásban való részvételhez. A programok teljes költségét az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetésének társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 50,00 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search