Archivum (nap): 2015. május 12. kedd

Nemzetközi Testvériskolai kapcsolat kialakítása az Adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola és az Evangelische Montessori Grundschule Plauen között!

A most záruló program keretén belül az adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola és Sportiskola, valamint az Evangelische Montessori Grundschule Plauen diákjai és tanáraik vettek részt közös programokon, tanulmányi kirándulásokon és szakmai napokon. A program keretében új ismeret megszerzésén túl, szakmai tapasztalatcserére is lehetőség nyílt. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 13,00 millió forint.

Innovatív oktatás projekt zárul a törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Katolikus Általános Iskolában!

A hamarosan záruló projekt iskolai tanulók táboroztatása, kirándulások, sportprogramok szervezése, egészségnapok szervezése, előadássorozatok, új pedagógiai tartalmak bevezetéséhez kapcsolódó képzések megvalósítása, a programokhoz kapcsolódó eszközök beszerzése valósult meg. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 300 millió forint.

Napcellás áramtermelés, infrafilmes fűtés kiépítése a Jászapáti Római Katolikus Templomban!

A most záruló beruházás keretében fűtőfólia lett telepítve a Jászapáti Római Katolikus Templom padsoraiba így oldva meg a belső tér hatékony fűtését, valamint 18 db napcella rendszer is kiépítésre került a templom kertjében. A beruházás költségeit teljes egészében az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapból nyert támogatás fedezi, a projekt összköltsége 9 811 226 Ft.

„Kősziklára Építünk” Görögkatolikus oktatási intézmény fejlesztése Edelényben!

A most záruló berhuázás keretén belül az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Kéttannyelvű Általános Iskola felújításával és átépítésével a mindennapos testnevelés infrastrukturális és tárgyi feltételeinek fejlesztése valósult meg, megoldódik az iskola energetikai korszerűsítése is több mint 650 diák színvonalas oktatásának biztosítása céljából. A beruházást teljes egészében az Észak-Magyarországi Operatív programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 563,95 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search