Archivum (nap): 2015. május 18. hétfő

Polibet Kft. új telephelyének létrehozása Vásárosnaményban!

A most záruló építkezés célja barnamezős beruházás keretén belül a Polibet Kft. új telephelyének kialakítása a vásárosnaményi volt üveggyár területén belül, termelési profil és technológia megváltoztatásával. A beruházás költségeinek 30 %-át a vállalkozás önerőből finanszírozta, a fennmaradó 92,76 millió forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Alföldi Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi. A projekt  összköltsége 132,51 millió forint.

Kevinco Kft. új telephelyének létrehozása Vásárosnaményban!

A most záruló építkezés célja barnamezős beruházás keretén belül a Kevinco Kft. új telephelyének kialakítása a termelési profil és technológia megváltoztatásával. A beruházás költségeinek 30 %-át a vállalkozás önerőből finanszírozta, a fennmaradó 98,08 millió forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Alföldi Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi. A projekt összköltsége 140,12 millió forint.

Új telephelyen kezdheti meg a munkát a Benet Kft.

A most záruló projekt célja a Kft. működési helyszínéül kiválasztott telephely átalakítása és modernizációja. A beruházás során megvalósult a műhelycsarnok átalakítása és korszerűsítése, irodák kialakítása, eszközbeszerzésként napelemes rendszer telepítése, alapinfrastruktúra fejlesztések. A beruházás költségeinek 30 %-át a vállalkozás önerőből finanszírozta, a fennmaradó 95,07 millió forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Alföldi Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi. A projekt összköltsége 135,81 millió forint.

Elkészült Tiszajenőn a Szent István Római Katolikus Általános Iskola épületenergetikai felújítása

A tiszajenői Szent István Római Katolikus Általános Iskola 2014. január 15-én pályázatot nyújtott be az „Egyházi jogi személyek épületenergetikai fejlesztése megújuló energiaforrás hasznosításával kombinálva a konvergencia régiókban” c. pályázati kiírásra a „Szent István Római Katolikus Általános Iskola épületenergetikai fejlesztése” címmel. A pályázattal kapcsolatban 2014. március 17-én született pozitív támogatói döntés, amely alapján az iskola 100%-os támogatottságú projektet valósíthatott meg. 

Powered by WordPress | Designed by: Email Search