Munkahelyi képzések a Milagrossa Kft-nél!

Az útikönyvek kiadásával és értékesítésével foglalkozó miskolci székhelyű Milagrossa Kft által megvalósításra került képzések hozzájárulnak a cég versenyképességének megőrzéséhez. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 1 158 862 Ft.

A Milagrossa Kft. útikönyvek kiadásával és értékesítésével foglalkozik. Az útikönyvek idegen nyelven történő megjelentetése, a külföldön történő terjesztése illetve külföldi kiadók által megjelentetett kötetek magyar nyelven történő publikálásához elengedhetetlenül szükséges a nyelvismeret, annak tárgyalási szintű elsajátítása, valamint a meglévő nyelvismeret fejlesztése a társkiadókkal, kereskedőkkel való kapcsolattartás, kapcsolatépítés érdekében. A kiadó gondozásában számos külföldi kiadású kötet magyar nyelvű változata jelent meg, mely folyamatos kapcsolattartást feltételez. A projekt során az alábbi képzések valósultak meg:

  • 1 fő angol nyelvi képzés
  • 1 fő spanyol nyelvi képzés

 A most megvalósult nyelvi képzések közvetlen hatása, a munkatársak nyelvi képzetségének növelése, szakmai kompetenciák körének szélesítése, ezáltal minél több munkavállaló tud bekapcsolódni a jelenleg futó nemzetközi projektekbe. Hosszú távú eredményként a vállalkozás meg tudja őrizni versenyképes piaci helyzetét és növekszik a lehetséges ellátható tevékenységek száma.

 

Powered by WordPress | Designed by: Email Search