Szikszói ingatlannal bővült a Geier Kft!

A most záruló beruházás keretén belül a Geier Kft üzelti célú ingatlan vásárlással garapította vagyonát Szikszón, melyet hosszú távú bérbeadással és üzemeltetéssel hasznosít egy már meglévő partnere részére. A beruházás költségeinek 10 %-át, a kedvezményezett önerőből finanszírozta, a fennmaradó 20 742 056 Forintból a Felsőzsolcai Takarékszövetkezet 10 742 056 Forint visszatérítendő hitele, valamint az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert 10 000 000 Forint Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 23 046 729 Ft.

A Geier Kft. 2009 év elején alakult, fő tevékenységi köre, saját tulajdonú ingatlan adásvétele. A cég a most megvásárolt ingatlanon kívül rendelkezik még Budapesten 109 négyzetméter területű új építésű üzlethelységgel, mely bérleti szerződés keretében átadásra került a bérlő részére. A létrejött hosszútávú szerződés értelmében jelenleg fürdőszoba szalonként üzemel ez az üzlethelység.

 A most megvásárolt ingatlan hasznosítása szintén bérbeadás útján történik, egy Szikszón található feldolgozóüzem kívánja bérbevenni és üzemeltetni. Jelen beruházással a vállalkozás új tevékenységi irányt vesz, ugyanis a meglévő vállalati kapcsolatok lehetővé teszik, hogy rövid és középtávon tárolási, esetlegesen csomagolási, raktározási logisztikai szolgáltatást végezzenek. A most záruló beruházásnak köszönhetően növekszik a vállalkozás árbevétele, javulnak a piaci pozíciói, bővülnek a gazdasági tevékenységei (berendezések vásárlása, csomagalás), további új gazdasági tevékenységek beindítására nyílik lehetőség.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search