Szakmai és nyelvi képzések a CreativEnergy kft-nél!

8 fő szakmai és nyelvi képzése valósult meg a CreativEnergy Kft-nél. A megszerzett tudást munkájuk során minden nap tudják hasznosítani akár saját kivitelezésű munkájukat, akár fővállalkozóként a kivitelezések irányítását végzik. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 3 949 767 Ft.

A 2009-ben alakult vállalkozás fő tevékenysége épületgépészeti beruházások végzése, emellett egyre nagyobb szerepet kap az általuk tervezett biomassza tüzelésű rendszerek fenntartása tüzelőanyaggal történő ellátása. Munkájukat folyamatosan a minőségi szolgáltatásra törekvés jellemzi, ennek érdekében nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakat foglalkoztatnak, illetve törekednek a fiatalabb munkavállalók folyamatos képzésére. Az általuk végzett tevékenységhez rendelkezésre álló szakirodalom egy része angol nyelven érhető csak el, melynek ismeretével a versenytársaikkal szemben jelentős előnyre tehetnek szert.

A projekt során az alábbi képzések valósultak meg:

  • PE műanyaghegesztő képzés
  • Angol nyelvi képzés és vizsga
  • AutoCad képzés és vizsga
  • CE kategóriás (nehéz pótkocsi) jogosítvány megszerzése 1 fő részére
  • D kategóriás (buszvezetői) jogosítvány megszerzése 1 fő részére

 A minősített műanyaghegesztő képzés a vezeték és csőhálózat szerelő munkatárs szakmai előmenetelét segíti, az angol nyelvi képzés a külföldi partnereikkel való könnyebb kapcsolattartás érdekében történik. Az AutoCad tanfolyam az energetikai korszerűsítések előkészítéséhez szükséges, míg a nehéz pótkocsi és autóbuszvezetői jogosítványok megszerzése jelentős logisztikai problémákat oldanak meg. A most megvalósult képzések hosszú távú célja, hogy a magasabb szintű szakmai ismereteik birtokában folyamatosan rendelkezzenek megbízásokkal, melynek köszönhetően nő a vállalkozás pénzügyi stabilitási, piaci pozícióikat megtartani, sőt erősíteni tudják, így nő a cég munkahely megtartó képessége is.

 

 

Powered by WordPress | Designed by: Email Search