Munkahelyi képzések a Taghleef Industries Kft-nél!

A most záruló pályázat keretén belül nyelvi és szakmai képzések valósultak meg a Tiszaújvárosi TVK Ipartelepen működő Taghleef Industries Kft-nél. A megvalósult képzések hozzájárulnak ahhoz, hogy a cég megbízható, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson partnerei számára. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 20 995 068 Ft.

A Taghleef Industries Kft. nemzetközi vállalatcsoport tagjaként 2009 január 1-től működik a mai formájában tiszaújvárosi telephelyén. Fő tevékenységei: műanyag csomagolóeszközök gyártása, műanyag fólia gyártás, vegyi áru gyártása és nagykereskedelme. A vállalat vezetése elkötelezetten támogatja az itt dolgozók szakmai képzését, vallja, a tudás és tapasztalat a központi értéke a szervezetnek. A Taghleef Industries rendszeresen szervez külső és belső képzéseket mind a vezetők, mind a beosztottak részére, a most megvalósult projektnek köszönhetően ez eddigi képzési volumen többszörösét valósíthatta meg a vállalkozás. A projekt során az alábbi képzések valósultak meg:

  • Angol nyelvi
  • Emelőgép kezelő
  • Kazánkezelő
  • Munkavédelmi

 A kazánkezelő és emelőgép kezelő tanfolyam elsősorban munkavédelmi és biztonságtechnikai szempontból volt fontos. Ezekkel a végzettségekkel nem rendelkezők, törvényi előírás szerint nem kezelhetik az ezen jogosítványokat megkövetelő gépeket, míg a nyelvi képzés elengedhetetlenül fontos a nemzetközi ügyfélkapcsolatok bonyolításához. A most megvalósult pályázatnak köszönhetően nő a cég kapacitása, árbevétele, hatékonysága, partnereik bizalma és ezzel együtt javul a cég hírneve különösen a külföldi partnerek körében.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search