Ingatlan beruházás és eszköz beszerzés a NICHOLAS BROTHERS Kft-nél!

A ”NICHOLAS BROTHERS” Kft. most záruló beruházásának keretén belül a társaság tulajdonában álló raktárépület korszerűsítése és fejlesztése, valamint a tevékenységet kiszolgáló eszközbeszerzés valósult meg. A beruházás költségeinek 60 %-át, a ”NICHOLAS BROTHERS’ Kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 13 280 844 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Unió és Magyarország kormánya által közösen biztosított támogatás fedezi. A projekt összköltsége 33 202 111 Ft.

A 2002-ben alapított, Sárospatakon üzemelő társaság fő tevékenységi köre a raktározás és tárolás. Telephelyük Sárospatak Északi Iparterületén helyezkedik el, amely a most megvalósított fejlesztéssel további tevékenységbővülést alapozhat meg. Az általuk üzemeltetett 8000 négyzetméter alapterületű ingatlanon az elmúlt 15 évben már számos fejlesztést hajtottak végre, azonban az eszközpark fejlesztése, korszerűsítése, a szolgáltatás színvonalának emelése jelenlegi projekt keretén belül, a Gazdaságfejlesztési Operatív Programból nyert vissza nem térítendő támogatás segítségével valósulhatott meg. A most zároló beruházás keretén belül az alábbi fejlesztésekre és eszközbeszerzésekre került sor:

  • A raktárépület világítás rendszerének felújítása, korszerűsítése,
  • elavult, régi ipari kapuk lecserélése modern, a mai kor igényeinek megfelelő szerkezetekre,
  • napelemek beszerzése, telepítése az épület tetején,
  • napelemekhez 2 darab inverter beszerzése, telepítése,
  • új, modern targonca beszerzése,
  • mobil rámpa beszerzése

 A most megvalósított beruházásnak köszönhetően a mindennapi munkavégzéshez szükséges modern eszközökkel bővült a vállalkozás, az ajtók cseréjével és a világításrendszer felújításával az itt dolgozók számára teremtettek modern munkafeltételeket, megújuló energiaforrás használatával csökkennek a vállalkozás költségei, aminek következtében javul a munkahely megtartó képessége.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search