Helyreállt a Görögszőlő utca forgalma Miskolcon

Betemették a gödröket és új aszfaltréteg került a Görögszőlő utca egyes részeire, így mostantól újra járható kerékpárral és autóval a Szerdahelyi, Daru és Nemzetőr utcát érintő szakasz.

Deák Bárdos Mihály önkormányzati képviselőtől megtudtuk, a szennyvízhálózat rekonstrukciója után a kivitelező cég gödröket és törmeléket hagyott maga után. Az ott lakók ezért a térség önkormányzati képviselőjéhez fordultak segítségért. A helyreállítási munkákat mostanra fejezték be az érintett útszakaszon.

Ezeket a lyukakat sikerült betömni, és egy új aszfaltréteget felhúzni az útra. Örülök, hogy segíthettem az itt élőknek – fogalmazott az önkormányzati képviselő.

Az Európai Unió támogatásával, megvalósul a „Miskolc város meglévő szennyvízcsatorna hálózatának bővítése és szennyvíz III. tisztítási fokozat létesítése” című, KEOP-1.2.0/B/10-2010-0062 azonosítószámú projekt. A megvalósítási munkák nettó összköltsége a csatornahálózat esetében1 394 193 500 Ft. Ezen kívül a szennyvíztisztító telep bővítésének a költsége,1 999 762 067 Ft.

A ráfordítások 84,4%-át a Környezet és Energia Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezi. A projekt az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával valósul meg. A projekt megvalósulása nagymértékben hozzájárul a környezet és a talaj megóvásához.

 

Az alábbi elérhetőségeken szívesen állunk rendelkezésére:

 

•        A kivitelezés során észlelt problémákkal kapcsolatban a Colas Alterra Zrt. projektvezetőjét Gulyás Ferencet tudják értesíteni a következő telefonszámon: +36 30 378 – 1020

•        A MIVÍZ Kft. (fogyasztóhely ellenőrzési csoport) telefonszáma: +36 46 519 – 379

•        A projekt infó vonalának telefonszáma: +36 20 614 – 5980

•        További információk, utcaszintű készültségi adatok a projekt honlapján találhatóak: http://csatorna.beruhazas.eu

 

Powered by WordPress | Designed by: Email Search