Miskolc Autóház Kft épületenergetikai fejlesztése!

A most záruló projekt során a Miskolc Autóház Kft. főépület és a mosó épületének energetikai korszerűsítése valósult meg. A beruházás 50%-át a vállalkozás saját erejéből finanszírozta, a fennmaradó 35,35 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi.

 A Miskolc Autó 2010. május 17-én indult Miskolcon. A 2016-os évben csaknem összes márkakereskedésük megújult, elsőként a Skoda szalon költözött át egy jóval nagyobb, modernebb és komplexebb épületbe. A beruházással egyetemben duplájára bővült szerviz, vizsga és gépjármű mosó kapacitásuk is. Következő állomásként a Volkswagen szalon kapott teljesen új arculatot, az új bútorokkal modernebb ügyfélváró és esztétikusabb ügyféltér jellemzi szalonjukat. Az év utolsó szakaszában új márkával bővült a márkapaletta, sok éves SEAT szerviztapasztalatot követően megnyílt a márkakereskedésük is. Ezzel vált teljesé a Volkswagen csoport által kínált márkapalettájuk. Céljuk a hosszú távon való gondolkodás, stabil tőkeerős gazdasági helyzet kialakítása és fenntartása mellett továbbra is az, hogy a régióban a legmagasabb szintű kiszolgálást a kereskedésükben kapják meg az ügyfeleik. Napjainkban elengedhetetlenül fontos a környezetbarát, hatékony üzemelés, a megújuló energiaforrások lehetőség szerinti kihasználása melyet a most megvalósult pályázat is biztosít. A napokban záruló beruházás keretén belül a főépület és a mosó épületének energetikai korszerűsítése valósult meg. Megtörtént a külső határoló falak és a padlásfödém hőszigetelése, a homlokzati nyílászárók 3 rétegű, fokozott légzárású, magas hőszigetelésű ablakokra lettek cserélve, felújításra került a fűtési rendszer melyen az új lapradiátorok termosztatikus radiátorszelepeket kaptak, valamint a megújuló energiahasznosítást modern, optimalizáló egységgel felszerelt napelem rendszer telepítésével érték el.

A megvalósított fejlesztéseknek köszönhetően a felújított épületek több szintet ugorva BB energetikai minősítést kaptak, jelentősen csökkent a kibocsátott üvegházhatású gázok mennyisége. A korszerűsítés eredményeképpen csökkennek vállalkozás működési költségei melynek köszönhetően jelentősen javul a cég jövedelmezősége, munkahely megtartó képessége, valamint nem utolsó sorban a felújított modern épületek erősítik az ide látogató ügyfelek elégedettségét, illetve az itt dolgozók munkahelyükkel szembeni lojalitását.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül valósult meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search