Telephelyfejlesztés és technológiai korszerűsítés a Triál-Bau Kft.-nél!

A most záruló fejlesztés során megvalósult a TRIÁL-BAU Kft. székhelyének belső építészeti átalakítása, valamint új eszközök beszerzésével technológiai fejlesztése. A beruházás 45%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozta, a fennmaradó 95,82 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 174,22 millió forint.

A Triál-Bau Kft. 2020-ban vásárolta meg a 3780 Edelény, Déryné utca 10. alatti épületet, melyben a cég székhelye került kialakításra. Az épület az edelényi Alkotmány Mg. Tsz. telephelyén, melléküzemági tevékenység keretében, lakatos- és forgácsoló üzemként működött, állagát tekintve mind műszaki, mind energetikai szempontból is nagyon leromlott állapotban volt.

A most záruló projekt keretében megvalósult az épület központi részének belső építészeti átalakítása (szerkezeti és funkcionális átalakítás, válaszfalak, nyílászárók áthelyezése, álmennyezet átalakítása), és a szennyvízelvezetésének a kiépítése. A belső átalakítás kiterjedt az irodák, a női és férfi öltözök és a vizesblokkok átalakítására összesen 311 m2 alapterületen. Az irodák átalakítása mellett a női öltöző helyén a női vizesblokk és étkező került kialakításra, a férfiöltöző és WC is átalakításra került, a korábbi férfiöltöző egy részén kazánház került kialakításra. Vállalkozás eszközellátottsága közepesnek volt tekinthető, melyet az új gyártó épülethez kapcsolódóan bővíteni és fejleszteni kellett. A TRIÁL-BAU Kft. főtevékenységéhez kapcsolódóan a kovácsműhelybe beszerzésre került az anyagmozgatás biztosításához egy csarnoki felső daru, lemez alkatrészek hajlításához élhajlító gép, szálanyagok darabolásához új fűrészgép, a gyártott fém alkatrészek hegesztésére 2 db hegesztőgép, valamint a műhelyben üzemelő gépek levegő ellátását biztosító csavarkompresszor.

A most megvalósult beruházásnak köszönhetően modern, a mai kor elvárásainak mindenben megfelelő környezetben dolgozhatnak majd a vállalkozás munkavállalói, az eszközbeszerzéssel nő a cég hatékonysága, pénzügyi stabilitása és ezáltal a munkahely megtartó képessége.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül valósul meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search