A Méhcsillaga Kft. technológiai fejlesztése!

A most záruló fejlesztés segítségével a vállalkozás mályi telephelyén 1 db csúcskategóriás ultrahang készülék beszerzése valósult meg. A beruházás 30%-át a Méhcsillaga Kft. saját erőből finanszírozta, a fennmaradó 7,07 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 10,1 millió forint.

A Méhcsillaga Kft. 2012 óta folytat egészségügyi szolgáltatói tevékenységet Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, belgyógyászati, illetve szülészet és nőgyógyászat szakterületén belül. A javuló életszínvonalnak és az állam által nyújtott családalapítási támogatási programoknak köszönhetően ellátási területükön rohamos mértékben növekszik a gyermekvállalási kedv, ami megnövekedett igényt teremtett a magas szakmai színvonalat képviselő ellátásra is. A napi terápiás gyakorlatban számtalanszor kaptak visszajelzést pácienseiktől, amiben az ultrahangos rendelők elavult eszközállományára és hosszas várólistákra panaszkodtak.

A most záruló pályázat keretén belül beszerzésre került 1 db GE Healthcare által gyártott Voluson termékcsaládba tartozó szülészet-nőgyógyászati felhasználásra fejlesztett, hatékony és biztonságos ultrahang készülék, mely segít abban, hogy kiválóan ellássa a vállalkozáshoz forduló pácienseiket életük minden szakaszában.

A Méhcsillaga Kft. bízik abban, hogyha a most beszerzett, piacvezető minőséget képviselő Voluson P8 D-s ultrahang kapacitásait, ötvözik a 10 éves szülészeti- és nőgyógyászati tapasztalatukkal, az nagymértékben hozzájárulhat a térségbeli várandósgondozás javulásához.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül valósult meg.

 

 

Powered by WordPress | Designed by: Email Search