Új irodahelyiséggel bővül a Topdeal.hu Kft!

A most záruló beruházás keretén belül a Topdeal.hu Kft. új, irodahelyiségként funkcionáló ingatlant szerzett be az e-kereskedelem támogatása érdekében

A beruházás költségeinek 45 %-át a Topdeal.hu Kft. önerőből finanszírozza, a fennmaradó 3 460 380 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt tervezett összköltsége 7 700 000 Ft.

A Topdeal.hu Kft. ügyvezetője Sasvári István jelentős hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező teniszedző. Munkája során egy fedett és két fedetlen bérelt pályán fogadja a különböző tudásszintű, a sport iránt elkötelezett tanítványait. A szakmai pályafutása során felmerült a használt sporteszközök e-kereskedelmének igénye, mely tevékenység fejlesztését szolgálja a most beszerzett irodahelyiség. Az ingatlan jelentős mértékben segíti a cég fejlődését, működését, az ügyfelek pontos és hatékony kiszolgálását.

 

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával valósult meg.

 

Powered by WordPress | Designed by: Email Search