Befejeződött a Tiszaújváros Transz Kft. miskolci telephelyének fejlesztése!

A most záruló fejlesztés célja: nagy értékű földmunkagépek tárolására és karbantartására alkalmas 1140 m2–es csarnok, illetve a megközelítését és kiszolgálását biztosító 9123 m2–es út és parkoló megépítése.

A beruházás költségeinek 50,3 %-át a Tiszaújváros Transz Kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 150 000 000 Forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt tervezett összköltsége 301 355 349 Ft.

A Tiszaújváros Transz Kft. „építési terület előkészítése” tevékenységét fejlesztette, melynek keretében több nagy értékű földmunkagép került beszerzésre. Jelenleg ezek a gépek a cég tiszaújvárosi telephelyén fedetlen körülmények között vannak tárolva, mely a szűkös helyviszonyok miatt tovább már nem fejleszthető. A miskolci telephelyen rendelkezésre álló nagyobb terület, illetve a cég építési terület előkészítésével kapcsolatos megrendelés állománya is Miskolchoz, illetve a város környékéhez köthető, ezért döntött a vezetőség ezen telephely fejlesztése mellett.

A beruházással a meglévő telephely korszerűsítésen túl, csökkennek a logisztikai költségek, melyek így hozzájárulnak a cég hatékonyabb működéséhez.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával valósult meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search