Komplex technológiai fejlesztés az ARCUS CENTER Kft-nél!

Információs és technológiai fejlesztés, hatékonyabb munkát elősegítő eszközbeszerzés valósult meg az ARCUS CENTER Kft-nél. A beruházás költségeinek 60%-át az ARCUS CENTER Kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 7 680 300 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 19 200 750 Ft

Az 1993-ban alakult munka, tűzvédelem, környezetvédelmi szakterületen tevékenykedő, komplex hulladékgazdálkodási feladatokat is ellátó cég az elmúlt években az addig két telephelyen végzett tevékenységét egy csarnokba vonta össze. Az új épületben elengedhetetlenné vált a már meglévő informatikai rendszer lecserélése, új számítógépes hálózat kialakítása, illetve a munkát támogatós eszközök és szoftverek beszerzése.

A hulladékkezelés során fontossá vált a kezelt hulladékok súlymeghatározása és mozgatása, így beszerzésre került hitelesített hídmérleg, egy emelővillás targonca, valamint egy multiliftes kivitelezésű láncos konténeremelő.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával valósult meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search