Saját tulajdonú irodában folytathatja tevékenységét az Induvidual Safety Kft!

A most záruló beruházás keretén belül került sor Kisvárdán lévő ingatlan megvásárlására, melyben a pályázatot benyújtó Induvidual Safety Kft.új irodahelysége került kialakításra. A beruházás költségeinek 55 %-át a kedvezményezett önerőből finanszírozta, a fennmaradó 4 050 000 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 9 000 000 Ft.

A nemrég alakult Induvidual Safety Kft. fő tevékenysége munkavédelmi oktatás, munkavédelmi szabályok betartatása, előírások készítése, gépek ellenőrzése, üzembe helyezése. A cég eddigi tevékenységét az ügyvezető a saját lakásában látta el, ami gátolta a szervezett keretek között történő munkavégzést, nem tette lehetővé az ügyfelek megfelelő fogadását.

A most megvásárolt ingatlanban helyet kapott egy munkatér ahol a mindennapi munkavégzés zajlik, egy tárgyaló, melyben a cégvezető megfelelő környezetben fogadhatja az érdeklődőket, a meglévő, valamint az új ügyfeleket. Az ingatlanban lehetővé válik a tevékenység végzése során keletkező jelentős mennyiségű irat megfelelő kezelése, tárolása. A most záruló beruházásnak köszönhetően kedvezőbb kép alakul ki az ügyfelekben a vállalkozásról, mely által növekszik a hatékonysága és ezzel együtt az árbevétele is, lehetőséget kínál a tervezett tevékenység bővítés megvalósításához, a cég létszámának növekedéséhez.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search