Nagy érdeklődés övezte a 2012. május 14.-i lakossági fórumot és projektnyitó ünnepséget

Hétfőn projektnyitó ünnepséget tartottak Borszörcsök Művelődési házában.

Modori László Borszörcsök Község polgármester üdvözölte a megjelenteket és megnyitotta a projektnyitó ünnepséget. A rendezvényen Modori László polgármester ismertette a lakossággal a beruházás előzményeit, sarokszámait, mérföldköveit. Ezt követően Edelényi Béla projektmenedzser, a Projekt Professional Kft. képviseletében tájékoztatta a lakosságot a hamarosan kezdődő beruházás műszaki jellemzőiről, fázisairól, és a határidőkről. Majd egy hosszabb ismertető következett a projektről Vörös Lászlótól, a kivitelezést végző Boroszlán Zrt. vezérigazgatójától. Az előadások után a jelenlévők válaszoltak a lakosság és a sajtó kérdéseire.

Érdeklődők is nagy számmal vettek részt a fórumon, hallgatták végig a projekt ismertetését, és tettek fel kérdéseket az előadóknak. Többen is kifejtették, hogy nagy szükség van a projektekre, mert ettől várják a térség fellendülését.

Elhangzott, hogy az elnyert összeg legfőbb haszonélvezője a lakosság lesz, hiszen a csatornázott településre sokkal nagyobb eséllyel érkezik befektető, aki munkahelyeket teremt. Továbbá elhangzott, hogy a beruházás az Európai Unió támogatásával, a KDOP program keretében valósulhat meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search