Archivum (kategória): Sajtóközlemény

A Méhcsillaga Kft. technológiai fejlesztése!

A most záruló fejlesztés segítségével a vállalkozás mályi telephelyén 1 db csúcskategóriás ultrahang készülék beszerzése valósult meg. A beruházás 30%-át a Méhcsillaga Kft. saját erőből finanszírozta, a fennmaradó 7,07 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 10,1 millió forint.

Belterületi vízrendezés II. ütem Szentistvánon!

A hamarosan záruló projekt keretében belterületi csapadékvíz-elvezető hálózat fejlesztése, árkok, csatornák, átereszek rendezése valósult meg Szentistvánon. A beruházást teljes egészében a Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 100 millió forint.

Befejeződött az új konyha és étkező építése Emődön!

A most záruló beruházás keretén Emőd Város Önkormányzatának tulajdonában lévő ingatlanon új, a települést kiszolgáló 500 adagos központi főzőkonyha és hozzá tartozó 80 férőhelyes étkező építése valósult meg eszközbeszerzéssel együtt. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 240 millió forint.

Innovatív szerviztechnológia bevezetése a Lukács Autó Kft-nél!

A most záruló pályázat során szervíztechnológiai fejlesztés valósult meg eszközbeszerzéssel és munkahelyi képzéssel a Lukács Autó Kft-nél. A beruházás 30%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozta, a fennmaradó 30,78 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 43,97 millió forint.

Telephelyfejlesztés és technológiai korszerűsítés a Triál-Bau Kft.-nél!

A most záruló fejlesztés során megvalósult a TRIÁL-BAU Kft. székhelyének belső építészeti átalakítása, valamint új eszközök beszerzésével technológiai fejlesztése. A beruházás 45%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozta, a fennmaradó 95,82 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 174,22 millió forint.

Új bölcsőde építése kezdődik Soroksáron

Budapest Főváros XXIII. Kerület Soroksár Önkormányzata új bölcsődét hoz létre Budapesten a Fatimai utca 19. szám alatt. A bölcsőde építése az Európai Unió és Magyarország Kormánya támogatásával valósul meg. A bölcsőde megvalósítására szánt 840 millió forintos vissza nem térítendő támogatást az önkormányzat Magyarország Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszközének “A” komponensén belül a Bölcsődei nevelés fejlesztése címmel kiírt felhívásra benyújtott RRF-1.1.2-21-2022-00042 azonosító számú pályázat útján nyerte.

Energetikai fejlesztés az Ametyst Hotelben!

A hamarosan záruló projekt során Mezőkövesd Zsóry területén lévő Ametyst Hotel energetikai korszerűsítése valósult meg az épület energiahatékonyságának javításával, valamint megújuló energiaforrások felhasználására irányuló beruházás megvalósításával. A beruházás 45%-át a vállalkozás önerőből finanszírozta, a fennmaradó 49,65 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége: 90,27 millió forint.

Energetikai korszerűsítés az Alarm Elektronika Kft-nél!

A hamarosan záruló projekt során az ALARM ELEKTRONIKA Kft. székhelyekén funkcionáló épület és gazdasági épület energetikai felújítása és korszerűsítése valósult meg. A beruházás 45%-át a vállalkozás önerőből finanszírozta, a fennmaradó 5,58 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége: 10,15 millió forint.

Új bölcsőde építése Halmajon!

A most záruló projekt során új 230 négyzetméter alapterületű, 14 férőhelyes, egy csoportszobás bölcsőde épült Halmajon. A beruházást teljes egészében a Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 177,36 millió forint.

MGM OIL Kft. Besenyei út 24. alatti épületének energetikai korszerűsítése!

A hamarosan záruló projekt során a vállalkozás Besenyői úti telephelyén valamikor irodaházként funkcionáló több szintes épület energetikai felújítása és korszerűsítése valósult meg. A beruházás 55%-át a vállalkozás önerőből finanszírozta, a fennmaradó 27,5 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége: 50 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search