Archivum (kategória): - KEOP Program

Elkészült az épületenergetikai korszerűsítő beruházás a ceglédi Szent Kereszt Katolikus Általános Iskolában

Az Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatósága a fenntartásában álló Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvoda energetikai felújítását valósítja meg a KEHOP-5.2.3-16-2016- 00059 azonosítószámú, 290.000.000 forint támogatás tartalmú, 100 százalékos intenzitású uniós forrást magában foglaló pályázat keretében.

Elkészült a Hatvani Hulladékkezelő Központ

Célegyenesbe ért az új hulladékkezelő központ építése, mely a hatvani lakosok és a térségben élők kommunális hulladékának EU konform elhelyezését biztosítja  A Csányi út mellett található hulladékudvar építése 2014 őszén kezdődött el a bekötőút aszfaltozásával, majd idén márciusban megkezdték a hulladékudvar építését is. A hulladékudvaron már az utolsó simításokat végzik a kivitelezők, a készültség olyan magas szintű, hogy megkezdődtek a berendezések tesztelései is.

Új lerakókat vonnak be az Észak-kelet Pest és Nógrád Megyei térségi hulladéklerakó rekultivációs projekt kivitelezésébe

Egykori hulladéklerakóknál tartottak bejárást pénteken, melynek apropóját többek között az szolgáltatta, hogy új projektrészekkel bővült az Észak-kelet Pest és Nógrád Megyei térségi hulladéklerakó rekultivációs projekt. A bejáráson bemutatásra kerültek a Mohora, Szügy, Érsekvadkert és Balassagyarmati hulladéklerakók, melyek rekultivációja már elkészült. Továbbá megtekintésre került a Csesztve község hulladéklerakója is, ahol még zajlik a munka, hiszen ez a lerakó új projektelemként nem rég csatlakozott a projekthez. Szintén új projektelem az Erdőkertesi lerakó II. üteme. A projekt befejezése és zárása 2015 októberére tehető.

Lakossági fórumot tartanak a szennyvízberuházással kapcsolatban

Miskolc Város Önkormányzata tisztelettel meghívja a 2015. szeptember 9-én, szerdán 17 órakor kezdődő lakossági fórumra, a Vasgyári Közösségi Házba.

A szennyvíztisztító-telep és a csatornahálózat építése befejeződött

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata örömmel tájékoztatja a tisztelt ingatlantulajdonosokat, hogy a szennyvíztisztító-telep és a csatornahálózat építése befejeződött.

Elkészült az úthelyreállítás a Vasgyár városrészben Miskolcon

A talaj természetes tömörödése elérte azt a szintet, hogy minimális az esélye az esetleges süllyedések kialakulásának, ezért megkezdődhetett a szennyvízberuházással érintett útszakaszok végleges helyreállítása. A Vasgyár városrészben több utcának az aszfaltozására került sor.

Elkészült Tiszajenőn a Szent István Római Katolikus Általános Iskola épületenergetikai felújítása

A tiszajenői Szent István Római Katolikus Általános Iskola 2014. január 15-én pályázatot nyújtott be az „Egyházi jogi személyek épületenergetikai fejlesztése megújuló energiaforrás hasznosításával kombinálva a konvergencia régiókban” c. pályázati kiírásra a „Szent István Római Katolikus Általános Iskola épületenergetikai fejlesztése” címmel. A pályázattal kapcsolatban 2014. március 17-én született pozitív támogatói döntés, amely alapján az iskola 100%-os támogatottságú projektet valósíthatott meg. 

Folytatódik a szennyvízcsatorna-hálózat bővítés kivitelezése Miskolcon

Az Európai Unió támogatásával, megvalósul a „Miskolc város meglévő szennyvízcsatorna hálózatának bővítése és szennyvíz III. tisztítási fokozat létesítése” című, KEOP-1.2.0/B/10-2010-0062 azonosítószámú projekt. A megvalósítási munkák nettó összköltsége a csatornahálózat esetében 1 394 193 500 Ft. Ezen kívül a szennyvíztisztító telep bővítésének a költsége, 1 999 762 067 Ft.

Helyreállt a Görögszőlő utca forgalma Miskolcon

Betemették a gödröket és új aszfaltréteg került a Görögszőlő utca egyes részeire, így mostantól újra járható kerékpárral és autóval a Szerdahelyi, Daru és Nemzetőr utcát érintő szakasz.

Tájékoztató az Erdőtelek községben megvalósuló szennyvíz csatorna beruházás lakossági rákötéseivel kapcsolatban

Ezúton tájékoztatjuk Erdőtelek község lakosságát, hogy a szennyvízcsatorna-hálózat építése elérte azt a készültséget, hogy az elkészült szakaszok mellett lévő ingatlanok rácsatlakoztathatóak a hálózatra. Azon a területen ahol a vezeték már elkészült az ingatlantulajdonosok értesítést kapnak postai úton, ugyanis a csatorna szakaszok több ütemben, szakaszosan készülnek el.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search