Archivum (kategória): - TÁMOP Program

Családi napközik kialakítása Miskolcon


A „Családi napközik kialakítása Miskolcon” című pályázat a TÁMOP-2.4.5-12/1-20
12-0206 azonosító számú projekt keretein belül került megvalósításra. A 49 millió forint európai uniós támogatás segítségével a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezete a projekt kivitelezését 2014. április 1-jén kezdhette meg és 2015. október 31-én fejezte be.

Közösségépítő programok valósultak meg Kistokajban!

Közösségépítő programok zárulnak Kistokajban melyek célja különböző korosztályok, illetve a település lakói részére közösségek kapcsolatok kialakítása, a helyi társadalom megújítása, hogy a már létrehozott Integrált Közösségi és Szolgáltató Terek Kistokaj kulturális fejlődésének motorja, központja legyen. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 5 000 000 Ft.

Óvodafejlesztés Hernádkak Községben!

A most befejeződő projekt során képzések, tréningek valósultak meg az óvodák vezetői és az óvónők részére, melyek célja az óvodai nevelés színvonalának emelése, magas szinten tartása. A pályázatban Hernádkak Község fenntartásában lévő óvoda pedagógusai vettek részt. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 57 887 380 Ft.

Sajókazai Napközi Otthonos Óvoda fejlesztése!

A most befejeződő projekt során képzések, tréningek valósultak meg az óvoda vezetője és az óvónők részére, melyek célja az óvodai nevelés színvonalának emelése, magas szinten tartása. A pályázatban Sajókaza Község fenntartásában lévő napközi otthonos óvoda pedagógusai vettek részt. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 20 409 731 Ft.

Szakmai és nyelvi képzések a CreativEnergy kft-nél!

8 fő szakmai és nyelvi képzése valósult meg a CreativEnergy Kft-nél. A megszerzett tudást munkájuk során minden nap tudják hasznosítani akár saját kivitelezésű munkájukat, akár fővállalkozóként a kivitelezések irányítását végzik. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 3 949 767 Ft.

Nyelvi képzések a Creativ 3000 Bt-nél!

A most záruló pályázatban 2 fő nyelvi képzése valósult meg a Creativ 3000 Bt-nél. A megszerzett tudást munkájuk során minden nap tudják hasznosítani akár saját kivitelezésű munkájukat, akár fővállalkozóként a kivitelezések irányítását végzik. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 1 178 194 Ft.

Gyakornoki program zárul a Balogh Autóházak Kft-nél!

A most záruló program keretén belül egy frissen végzett pályakezdő szakmunkást 9 hónapon keresztül mint gyakornokot alkalmazott a Balogh Autóházak Kft., kinek a munkáját és szakmai fejlődését a vállalkozáson belül kirendelt mentor segítette, illetve támogatta. A programok teljes költségét az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 2 209 900 Ft.

Munkahelyi képzések a Milagrossa Kft-nél!

Az útikönyvek kiadásával és értékesítésével foglalkozó miskolci székhelyű Milagrossa Kft által megvalósításra került képzések hozzájárulnak a cég versenyképességének megőrzéséhez. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 1 158 862 Ft.

Munkahelyi képzések az MG11 Kft-nél!

Sikeres képzési program zárhat az MG11 kft. melynek keretén belül az Országos Képzési Jegyzékben szereplő ingatlanvagyon –értékelő valamint középszintű angol nyelvi képzés valósult meg. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 1 037 470 Ft.

Gyakornoki program zárul a Rozetta-Coop Kft-nél!

A most záruló program keretén belül egy frissen végzett pályakezdő szakmunkást 9 hónapon keresztül, mint gyakornokot alkalmazott a Rozetta Coop Kft., kinek a munkáját és szakmai fejlődését a vállalkozáson belül kijelölt mentor segítette, illetve támogatta. A program teljes költségét az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 2 484 220 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search