Archivum (hónap): 2012 április

Projektnyitó rendezvény Dobán

A Doba Község szennyvízelvezetése és kezelésének fejlesztése című projekt nyitó rendezvényét tartották április 24-én, kedden Dobán.

Településrekonstrukció kezdődik az árvíz sújtotta Makkoshotyka községben

Az Európai Unió támogatásával, az ÉMOP-3.1.2/E-11-2011-0085 program keretében megvalósul a „Településrekonstrukció az árvíz sújtotta Makkoshotyka községben” projekt.

Technológiai fejlesztés a Keszi pékségnél!

Keszi Pékség az elavult kenyérsütő eszközöket felváltó korszerű gőzcsöves kemencét szerzett be kelesztőkamrával, vetőszerkezetekkel és dagasztó csészével. A beruházás költségeinek 60%-át a Keszi Pékség Bt. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 5 485 200 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 13 713 000 Ft.

Biomassza erőmű létesítése a KISERŐ Kft-nél!

A KISERŐ Kft. mint energia szolgáltató a Sajóbábonyi Ipari Parkba települt vállalkozások számára állítja elő a technológiai gőzt jelenleg két földgáztüzelésű kazánnal. A most induló beruházás keretében a felhasznált földgáz mennyiség jelentős részét szeretnék kiváltani megújuló energiaforrás felhasználásával.

A beruházás költségeinek 50%-át a KISERŐ Kft. önerőből finanszírozza, a fennmaradó 149 997 500 forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt tervezett összköltsége 299 995 000 Ft.

„Végvár Invest Kft. telephelyfejlesztése”

A projekt célja a társaság tevékenységének bővítéséhez szükséges korszerű körülmények megteremtése. Modern műhelycsarnok, irodai és szociális blokkok kialakításával és eszközbeszerzéssel. A beruházás költségeinek 50%-át a Végvár Invest Kft. önerőből finanszírozza, a fennmaradó 127 667 357 Forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi. A projekt összköltsége: 255 334 714 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search