Archivum (hónap): 2012 június

Sikeresen megvalósult településrekonstrukció az árvíz sújtotta Makkoshotyka községben

Az Európai Unió támogatásával, az ÉMOP-3.1.2/E-11-2011-0085 program keretében megvalósult a „Településrekonstrukció az árvíz sújtotta Makkoshotyka községben” projekt. A beruházásra elnyert támogatás összege 19 118 762 Ft. A költségek 94,999998%-át az Észak-Magyarországi Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezi. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szabadidősport fejlesztése a Miskolc Városi Szabadidőközpontban!

A most záruló projekt keretén belül általános és középiskolás, valamint óvodások számára szervezett korcsolya tábort és korcsolya szakkört az MVSZK vezetése.

A projekt teljes egészében Európai Uniós forrásból valósult meg, összköltsége: 21 315 100 Ft.

Megkezdődik a Hotyka patak medrének helyreállítása

A 2010-es árvíz folyamán a patakmeder rengeteg helyen sérült. Földcsuszamlások keletkeztek, ezért közel 900 méter hosszban teljes patakrekonstrukcióra kerül sor, egy új patakmeder kialakítását fogjuk elvégezni. A felújítás különlegessége, hogy szakemberek segítségével megóvjuk a víz és a vízpart élővilágát, hogy a patak jellegzetességeit, egyedülálló halfajait és vízparti növényvilágát megőrizzük – számolt be a példaértékű mederfelújításról Kántor Ferenc polgármester.

Új irodahelyiséggel bővül a Topdeal.hu Kft!

A most záruló beruházás keretén belül a Topdeal.hu Kft. új, irodahelyiségként funkcionáló ingatlant szerzett be az e-kereskedelem támogatása érdekében

A beruházás költségeinek 45 %-át a Topdeal.hu Kft. önerőből finanszírozza, a fennmaradó 3 460 380 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt tervezett összköltsége 7 700 000 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search