Archivum (hónap): 2012 július

Projektzárás az ózdi Második Esély Gimnáziumban!

Szakmai sikerekben gazdag éveket tudhat maga mögött a hátrányos helyzetű, oktatás peremén lévő, vagy közoktatásból kimaradt diákokat képző iskola. A most záruló program az Európai Unió és Magyarország 100% – os intenzitású támogatásával jöhetett létre, a projekt összköltsége nettó 75 072 628 Ft.

Egyedi igényeket is kiszolgáló csúcstechnológiájú fogtechnikai labor átadása a „Dental-Soft” Kft-nél !

Most beszerzett CAD/CAM technológiával működő cnc esztergagéppel és a hozzá tartozó eszközökkel lehetővé válik házon belül a legkorszerűbb anyagokból ultrapontos fogpótlások előállítása mind saját, mind külső fogorvos ügyfelek számára. A beruházás költségeinek 35%-át a „Dental-Soft” Kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 13 368 069 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 20 566 260 Ft

Nagy gyártókapacitású telephely kialakítása a Sajószigeti úton!

Barnamezős beruházás keretén belül alakít ki telephelyet a Star-Plus Kft!

Akkreditált mérési kapacitás bővítése a Kisanalitika Kft-nél!

Bővül az elvégezhető akkreditált mérések köre a Sajóbábonyi Vegyipari Park területén működő „KIS” Analitika Kft-nél. A beruházás költségeinek 60%-át a „KIS” Analitika Kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 9 601 064 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 24 002 659 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search