Archivum (hónap): 2012 október

Iroda vásárlás a Gácsi Gumi Kft-nél!

Reprezentatív és adminisztratív feladatok ellátására alkalmas irodahelyiség megvásárlása, kialakítása a Gácsi Gumi Kft-nél. A beruházás költségeinek 46 %-át a kedvezményezett önerőből finanszírozta, a fennmaradó 7 100 000 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 16 000 000 Ft.

Elkészült a Hotyka patak medrének helyreállítása

A 2010-es árvíz folyamán a patakmeder rengeteg helyen sérült. Földcsuszamlások keletkeztek, ezért közel 900 méter hosszban teljes patakrekonstrukcióra került sor, egy új patakmeder kialakítását végezték el. A felújítás különlegessége, hogy szakemberek segítségével megóvásra került a víz és a vízpart élővilága, hogy a patak jellegzetességeit, egyedülálló halfajait és vízparti növényvilágát megőrizzék – számolt be a példaértékű mederfelújításról Kántor Ferenc polgármester.

Új acélszerkezetes raktár épült a Tiszaújváros Transz Kft. miskolci telephelyén!

A most befejeződő fejlesztés célja, hogy 5000 m2 feletti raktározási kapacitással a Tiszaújváros Transz Kft. regionális logisztikai központtá váljon, amely így képes lesz komplex logisztikai szolgáltatások nyújtására a környező multinacionális cégek legszigorúbb igényeinek megfelelően. A beruházás költségeinek 62,5 %-át a Tiszaújváros Transz Kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 249 321 188 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 665 282 282 Forint volt.

Új telephelyet avatott a Star-Plus Kft. Miskolcon!

A most zárult beruházás célja, hogy a nyíregyházi mellett egy második telephelyen Miskolcon folytassa gyártási tevékenységét a cég A beruházás költségeinek 60%-át a Star-Plus Kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 352 946 309 Forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi. A projekt  összköltsége 885 242 814 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search