Archivum (hónap): 2012 november

Hamarosan új fogorvosi rendelő nyílik a belvárosban!

A most záruló beruházás keretén belül került sor Miskolc belvárosában lévő ingatlan megvásárlására, melyben a pályázatot benyújtó Dr Árvai Enikő fogorvos új magánrendelője kerül kialakításra. A beruházás költségeinek 55 %-át a Doktornő önerőből finanszírozta, a fennmaradó 5 400 000 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt tervezett összköltsége 12 000 000 Ft.

Településrekonstrukció Tardona Községben az árvíz sújtotta részeken!

A most záruló beruházás célja a 2010 május-júniusi esőzések és árvíz okozta csapadékvíz elvezetési problémák megoldása, az infrastrukturális károk fejlesztéssel egybekötött helyreállítása, az épített környezet megújítása. A beruházás költségeinek 5 %-át Tardona Község Önkormányzata önerőből finanszírozta, a fennmaradó 36 527 500 Forintot az Új Széchenyi Terv Észak Magyarországi Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezte. A projekt összköltsége: 38 450 000 Ft.

Településrekonstrukció az árvíz sújtotta Sajókeresztúron!

A most záruló beruházás célja a Szabadság utcán az árvíz okozta károk helyreállítása, a csapadékvíz megfelelő befogadó történő elvezetése. A beruházás költségeinek 5 %-át Sajókeresztúr Község Önkormányzata önerőből finanszírozta, a fennmaradó 42 506 796 Forintot az Új Széchenyi Terv Észak Magyarországi Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezte. A projekt összköltsége: 44 743 996 Ft.

A sajókazai Általános Iskola épületének energetikai korszerűsítése!

A most kezdődött projekt célja a Sajókazai Általános Iskola épületének teljes energetikai korszerűsítése, így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. Cél egy olyan épület kialakítása, melynek épületfizikai és fűtési paraméterei mind megfelelnek az előírt szabványoknak. A beruházás költségeinek 15 %-át Sajókaza Község Önkormányzata önerőből finanszírozza, a fennmaradó 60 733 787 Forintot az Új Széchenyi Terv Észak Magyarországi Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi. A projekt összköltsége: 71 451 514 Ft.

Településrekonstrukció az árvíz sújtotta Telkibányán

Az Európai Unió támogatásával, az ÉMOP-3.1.2/E-11-2011-0122 program keretében megvalósul a „Településrekonstrukció az árvíz sújtotta Telkibányán” projekt. 

Technológiai fejlesztés a Compkernet Kft. miskolci fióktelepén!

A most záruló beruházás keretén belül valósult meg a Compkernet Kft. piaci profil bővítése, melyet egy látványpékség és kávézó megnyitásában valósítottak meg. A beruházás költségeinek 60 %-át a kedvezményezett önerőből finanszírozta, a fennmaradó 3 444 400 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt tervezett összköltsége 8 611 000 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search