Archivum (hónap): 2013 április

Elkészült a szennyvízcsatorna beruházás Borszörcsök községben

Az építési munkák a 2012. május 14.-i nyitórendezvény után kezdődtek meg, és a 2013. április 22.-i műszaki átadással zárultak le.

BEMUTATKOZÁS – KELL ALAPÍTVÁNY

Az Alapítvány 1995 évben került alapításra, majd 2004 évtől a rákbeteg gyermekes családok megsegítésének vállalásával bővült a tevékenységköre. Nemzetközi hatáskörrel működünk, tevékenységünk közhasznú.

Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok a KELL Alapítványnál

A már 18 éve nemzetközi hatáskörrel működő közhasznú alapítvány fő célja rákos megbetegedéssel küzdő gyermeket nevelő családok megsegítése, támogatása, a társadalom „egészséges” tagjaival a segítségnyújtás, empátia, tolerancia fontosságának megismertetése.

Településfejlesztési program veszi kezdetét Sajókeresztúron!

A projekt célja Sajókeresztúr közlekedési és közösségi funkcióinak fejlesztése melynek során komplex fejlesztési program veszi kezdetét. A beruházás keretén belül a fő utca szélesítése, rekonstrukciója 1 km-es szakaszon, csapadékvíz elvezetés megoldása, zöldterület rendezés, buszmegálló rekonstrukciója és művelődési ház kialakítása valósul meg. A projekt költségeinek 5%-át Sajókeresztúr Község önerőből finanszírozza, a fennmaradó 99 978 340 Forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi. A projekt összköltsége: 105 240 358 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search