Archivum (nap): 2013. augusztus 1. csütörtök

Munkahelyi képzések a Termoment Kft.-nél!

Sikeres képzési program zárul a miskolci székhelyű Termoment Kft-nél, melynek keretén belül a cég munkavállalói szakmai és nyelvi képzéseken vettek részt. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 8 275 853 Ft.

A „Jó gyakorlat” nevelési módszer bevezetése a Munkácsy Mihály Tagiskolában!

A már több mint két évtizede sajátos nevelési igényű tanulók oktatásában megkezdett pedagógiai fejlesztőmunka folytatásaként, új nevelési módszer bevezetésére került sor a Herman Ottó Általános Iskola és Munkácsy Mihály Művészetoktatási Intézményben. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 4 000 000 Ft.

Mi értelme van eldobni az életet? MINDIG LESZ HOLNAP! I. Rész

Sokan éreztük már, hogy összecsapnak fejünk fölött a hullámok. Sokunk fejében meg se fordult az öngyilkosság, de sajnos vannak olyanok, akik ezt látják egyetlen menekülési útvonalnak. Pedig ez nem menekülés, hanem a lehető legrosszabb „megoldása” a problémáinknak!

Powered by WordPress | Designed by: Email Search