Archivum (nap): 2013. október 9. szerda

Polibet Kft. új telephelyének létrehozása Vásárosnaményban!

A most induló beruházás célja barnamezős beruházás keretén belül a Polibet Kft. új telephelyének kialakítása a vásárosnaményi volt üveggyár területén belül, termelési profil és technológia megváltoztatásával. A beruházás költségeinek 30 %-át a vállalkozás önerőből finanszírozza, a fennmaradó 92 758 416 forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Alföldi Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi. A projekt tervezett összköltsége 132 512 023 Ft.

Benet Kft. új telephelyének létrehozása Vásárosnaményban!

A most megkezdődött projekt célja a Kft. működési helyszínéül kiválasztott telephely átalakítása és modernizációja. A beruházás során megvalósul műhelycsarnok átalakítása és korszerűsítése, irodák kialakítása, eszközbeszerzésként napelemes rendszer telepítése, alapinfrastruktúra fejlesztések. A beruházás költségeinek 30 %-át a vállalkozás önerőből finanszírozza, a fennmaradó 95 067 367 Forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Alföldi Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi. A projekt tervezett összköltsége 135 810 525 Ft.

Kevinco Kft. új telephelyének létrehozása Vásárosnaményban!

A most induló beruházás célja barnamezős beruházás keretén belül a Kevinco Kft. új telephelyének kialakítása a termelési profil és technológia megváltoztatásával. A beruházás költségeinek 30 %-át a vállalkozás önerőből finanszírozza, a fennmaradó 98 084 210 forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Alföldi Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi. A projekt tervezett összköltsége 140 120 300 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search