Archivum (hónap): 2013 december

A BETEGSÉG SAJNOS NINCS TEKINTETTEL AZ ÜNNEPEKRE

Karácsony közeledtével mindenki igyekszik kedvesebb, türelmesebb lenni a környezetében élő emberekhez. Az ünnep kifejezi azt, hogy milyen fontosak is a szeretteink: elárasztjuk őket ajándékokkal, képeslapokkal, velük töltjük a szentestét és nagyokat nevetünk, boldogság és békesség vesz körül.

Kéményseprő szakképzés a BORSODKOMM Kft-nél!

Sikeres képzési program zárul a Borsodkomm Kft-nél, melynek keretén belül 9 munkavállaló kéményseprő szakmunkás képzése valósult meg. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 9 924 541 Ft.

Az Ózdi Görög Katolikus Egyházközség Parókia és Közösségi Ház energetikai korszerűsítése!

A most záruló projekt keretén belül valósult meg az Ózdi Görög Katolikus Egyházközség Parókia és Közösségi ház épületek nyílászáróinak cseréje és a fűtésrendszer korszerűsítése. A beruházás 26%-át az Egyházközség önerőből finanszírozta, a fennmaradó 8 939 566 Forintot az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 12 080 494 Ft.

Tavasszal megkezdődhet a szennyvízberuházás kivitelezése Taktaharkány és Taktaszada községekben

A kivitelező cégek kiválasztása közbeszerzési eljáráson keresztül folyamatban van. A közbeszerzési eljárás lezárulása után megkezdődhetnek az építési munkálatok a községekben.

KARÁCSONY A NYUGALOM ÜNNEPE

Minden ünnep fontos, mégis mindenki számára a karácsony a legfontosabb. Sajnos azonban már közhely, hogy a karácsony a szeretet ünnepe. Ehhez képest mi a valóság?

Kischemicals Kft. versenyképességének megteremtése a FÁK-országok piacán!

A most záruló projekt során a cég nemzetközi vresenyképesség bővítésének a stratégiája, illetve Oroszország növényvédőszer piackutatására és konkrét marketing terv kidolgozására került sor. A beruházás költségeinek 50 %-át a Kischemicals Kft önerőből finanszírozta, a fennmaradó 11 777 000 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 23 554 000 Ft.

NAHO-Tex Kft reklámipari tevékenységének fejlesztése!

Információs és technológiai fejlesztés, hatékonyabb munkát elősegítő eszközbeszerzés valósult meg a NAHO-Tex Kft-nél. A beruházás költségeinek 60%-át a NAHO-Tex Kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 5 000 487 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 12 501 219 Ft.

Telephelyfejlesztés a GKS Plaszt Bt-nél!

A most záruló beruházás keretén belül Miskolc területén új és így már saját tulajdonú telephely megvásárlásáról döntött a cég vezetése. A beruházás költségeinek 34 %-át, a kedvezményezett önerőből finanszírozta, a vételárból fennmaradó 6 898 000 Forintot a Heves Megyei Vállalkozásfejlesztési Hivatal 3 449 000 Forint visszatérítendő hitele, valamint az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert 3 449 000 Forint Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 10 500 000 Ft.

A SZÜLŐI SZORONGÁS

Az elmúlt héten segítséget próbáltunk nyújtani a szülőnek beteg gyermekében esetlegesen kialakult szorongások feloldásához. Azonban a szülőnek szembe kell néznie saját félelmeivel, szorongásaival is, és gyermeke miatt meg kell próbálnia kezelni, leküzdeni azokat.

Fémmegmunkáló műhelycsarnok létesítése a Vasbeta Kft. telephelyén!

A beruházás célja a kihasználatlan és leromlott állapotú épület műhelycsarnokká alakítása volt, a mai kor követelményeinek megfelelő korszerűsítések elvégzésével, iroda és szociális blokk funkciókkal kiegészítve. A projekt költségeinek 50%-át a Vasbeta kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 136 662 954 Forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége: 273 325 909 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search