Archivum (nap): 2014. február 17. hétfő

Sérült gyermek – APA – Krízishelyzet

Minden nő és férfi természetes vágya, hogy amikor elérkezik az ideje, egészséges gyermeke szülessen, akit a lehető legtovább, a lehető legoptimálisabb módon terelget az önálló, felnőtt élet felé. A vágy tehát mindenkiben azonos, ám a beteljesülés sajnos nem minden esetben adatik meg.

Munkahelyi képzések a Tothal Fitt Kft-nél!

A személyi edzéssel foglalkozó miskolci székhelyű Tothál Fitt Kft. által megvalósításra kerülő képzések hozzájárulnak a cég versenyképességéhez. A munkavállalók nyelvtudásának fejlesztésével külföldi vendégekkel történő kapcsolattartás egyszerűsödik, a szakmai képzéssel pedig színvonalas szolgáltatást érhetnek el. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 1 238 000 Ft.

Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok a KELL Alapítványnál!

A most záruló projekt célja, hogy az Alapítvány gyermekei jelentős életmódváltozáson és szemléletváltozáson menjenek keresztül az egészségük megőrzése érdekében. A programok teljes költségét az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetésének társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 10 000 000 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search