Archivum (hónap): 2014 június

Energetikai fejlesztés a Hollandkert Idősek Otthonában!

A most záruló pályázat során, az intézmény melegvíz rendszere került korszerűsítése napkollektorok és a hozzá tartozó gépészeti elemek telepítésével. A beruházás 40%-át az Alapítvány önerőből finanszírozta, a fennmaradó 4 837 716 Forintot az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetésének társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 8 062 860 Ft.

Épületenergetikai felújítás a Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskolában!

A nemrég megkezdődött beruházás megvalósításával megtörténik az iskola  épületének energetikai korszerűsítése így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. A projekt célja, hogy a felújításra kerülő épület mind épületfizikai, mind fűtési paraméterei megfeleljenek az előírt szabványoknak. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, összköltsége 139 158 650 Ft.

Energetikai felújítás az egri Szent Imre Katolikus Általános Iskolában!

A nemrég megkezdődött beruházás megvalósításával megtörténik az iskola mindkét épületének energetikai korszerűsítése így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. A projekt célja, hogy a felújításra kerülő épületek mind épületfizikai, mind fűtési paraméterei megfeleljenek az előírt szabványoknak. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 66 357 500 Ft.

Egészségügyi alapellátás korszerűsítése Kistokajban!

A nemrég megkezdett beruházás célja Kistokaj Községben egészségügyi alapellátást végző intézmények összevonása, a szolgáltatóknak helyet adó épületek energetikai és gépészeti korszerűsítése, akadálymentesítése. A programok teljes költségét az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetésének társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 57 160 479 Ft.

A szerencsi Bolyai János Katolikus Általános Iskola energetikai fejlesztése!

A nemrég megkezdődött beruházás megvalósításával megtörténik az iskola épületének energetikai korszerűsítése így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. A projekt célja, hogy a felújításra kerülő épület mind épületfizikai, mind fűtési paraméterei megfeleljenek az előírt szabványoknak. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 123 634 500 Ft.

Épületenergetikai korszerűsítés a Mezőkövesdi Széchenyi István Katolikus Szakképző Iskolában!

A nemrég megkezdődött beruházás megvalósításával megtörténik az iskola  épületeinek energetikai korszerűsítése így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. A projekt célja, hogy a felújításra kerülő épületek mind épületfizikai, mind fűtési paraméterei megfeleljenek az előírt szabványoknak. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 150 000 000 Ft.

Energetikai felújítás a sátoraljaújhelyi V. István Katolikus Szakközépiskola és Gimnáziumban!

A nemrég megkezdődött beruházás megvalósításával megtörténik az iskola  épületeinek energetikai korszerűsítése így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. A projekt célja, hogy a felújításra kerülő épületek mind épületfizikai, mind fűtési paraméterei megfeleljenek az előírt szabványoknak. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 92 202 000 Ft.

Épületenergetikai felújítás a mezőkövesdi Szent István Katolikus Általános Iskolában!

A nemrég megkezdődött beruházás megvalósításával megtörténik az iskola mindkét épületének energetikai korszerűsítése így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. A projekt célja, hogy a felújításra kerülő épületek mind épületfizikai, mind fűtési paraméterei megfeleljenek az előírt szabványoknak. A beruházás költségeinek több mint 20 %-át Szent István Katolikus Általános Iskola önerőből finanszírozza, a fennmaradó 149 811 796 Forintot az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi. A projekt tervezett összköltsége 189 402 942 Ft.

Energetikai fejlesztés az encsi Szent László Katolikus Általános Iskolában!

A nemrég megkezdődött beruházás megvalósításával megtörténik az iskola épületének energetikai korszerűsítése így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. A projekt célja, hogy a felújításra kerülő épület mind épületfizikai, mind fűtési paraméterei megfeleljenek az előírt szabványoknak. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 149 498 345 Ft.

Gyakornoki program zárul a Balogh Autóházak Kft-nél!

A most záruló program keretén belül egy frissen végzett pályakezdő szakmunkást 9 hónapon keresztül mint gyakornokot alkalmazott a Balogh Autóházak Kft., kinek a munkáját és szakmai fejlődését a vállalkozáson belül kirendelt mentor segítette, illetve támogatta. A programok teljes költségét az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 2 209 900 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search