Archivum (hónap): 2015 január

Telephelyfejlesztés a Cser-Komkra Kft-nél

A beruházás célja a Cser-Komkra Kft. hegymegi telephelyének a mai kor követelményeinek megfelelő korszerűsítése. A projekt költségeinek 30%-át a Cser-Komkra Kft. önerőből finanszírozta, a költségek 70%-át pedig az Észak-Magyarországi Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi. A projekt összköltsége 82 103 126 Ft. 

Folytatódik a szennyvízcsatorna-hálózat bővítés kivitelezése Miskolcon

Az Európai Unió támogatásával, megvalósul a „Miskolc város meglévő szennyvízcsatorna hálózatának bővítése és szennyvíz III. tisztítási fokozat létesítése” című, KEOP-1.2.0/B/10-2010-0062 azonosítószámú projekt. A megvalósítási munkák nettó összköltsége a csatornahálózat esetében 1 394 193 500 Ft. Ezen kívül a szennyvíztisztító telep bővítésének a költsége, 1 999 762 067 Ft.

Modern oktatási környezet megteremtése a sárospataki Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskolában!

A nemrég megkezdett beruházás keretén belül az Iskola felújításával és átépítésével a mindennapos testnevelés infrastrukturális és tárgyi feltételeinek fejlesztése valósul meg, megoldódik az iskola energetikai korszerűsítése is az ide járó diákok színvonalas oktatásának biztosítása céljából. A beruházást teljes egészében az Észak-Magyarországi Operatív programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 518,88 millió forint.

Gyakornoki program zárul a szentistváni Viktória Cukrászdában!

A most záruló program keretén belül egy frissen végzett pályakezdő szakmunkást 9 hónapon keresztül mint gyakornokot alkalmazott Tamás András cukrászmester, kinek a munkáját és szakmai fejlődését a vállalkozáson belül kirendelt mentor segítette, illetve támogatta. A program teljes költségét az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 2 388 950 Ft.

A Csodamalom új csodái

A most záruló program keretén belül a Miskolci Csodamalom Bábszínház 8 oktatási intézménnyel együttműködve, foglalkozások, táborok, programok szervezésével próbálta megismertetni a diákokkal a színházi varázslat erejét hétköznapi élethelyzetekben is, hogy aktív szereplőivé válhassanak családi és iskolai közösségük történéseinek. A program teljes költségét az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 25 millió forint.

Zajlik a szennyvízcsatorna-hálózat bővítés kivitelezése Miskolcon

A csatornahálózat bővítési munkálatok részben a még ellátatlan területek csatornázását szolgálják, részben pedig az eddig egyesített csatornarendszer szétválasztása érdekében folynak. Városi beruházásban a szennyvíz csatornahálózat bővítése valósul meg úgy, hogy számos hasonló beruházással ellentétben a szennyvíz bekötővezeték (az ingatlanon elhelyezett tisztítóidomtól az utcai gerincvezetékig) létesítéséhez nem kell hozzájárulást fizetnie a lakosságnak.

A Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola fejlesztése Miskolcon!

A most induló beruházás keretén belül az Iskola felújításával és átépítésével a mindennapos testnevelés infrastrukturális és tárgyi feltételeinek fejlesztése valósul meg, megoldódik az iskola energetikai korszerűsítése is az ide járó diákok színvonalas oktatásának biztosítása céljából. A beruházást teljes egészében az Észak-Magyarországi Operatív programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 519,62 millió forint.

A II. János Pál Katolikus Általános Iskola fejlesztése Ózdon!

A nemrég megkezdett beruházás keretén belül az Iskola felújításával és átépítésével a mindennapos testnevelés infrastrukturális és tárgyi feltételeinek fejlesztése valósul meg, megoldódik az iskola energetikai korszerűsítése is az ide járó diákok színvonalas oktatásának biztosítása céljából. A beruházást teljes egészében az Észak-Magyarországi Operatív programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 520,00 millió forint.

Folytatódnak a szennyvízcsatorna-hálózat bővítésének kivitelezési munkálatai Miskolcon

A „Miskolc város meglévő szennyvízcsatorna hálózatának bővítése és szennyvíz III. tisztítási fokozat létesítése” című projekt keretében bővítik a városi csatornahálózat és korszerűsítik a szennyvíztisztító telepet. A szennyvíztisztító telepen a munkálatok elkészültek, jelenleg a próbaüzem zajlik. A csatornahálózat bővítési munkálatok részben a még ellátatlan területek csatornázását szolgálják, részben pedig az eddig egyesített (szennyvíz és csapadékelvezető) csatornarendszer szétválasztása érdekében történnek.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search