Archivum (nap): 2015. május 21. csütörtök

Befejeződött a szerencsi Bolyai János Katolikus Általános Iskola energetikai korszerűsítése!

A most záruló beruházás megvalósításával megtörtént az iskola épületének energetikai korszerűsítése így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. A projekt célja az volt, hogy a felújításra kerülő épület mind épületfizikai, mind fűtési paraméterei megfeleljenek az előírt szabványoknak. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 123,63 millió forint.

Testvériskolai kapcsolat kialakítása az Adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola és a sárospataki Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola között!

A most záruló program keretén belül az Adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola a sárospataki Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola diákjai és tanáraik vettek részt közös programokon, tanulmányi kirándulásokon és szakmai napokon. A program keretében új ismeret megszerzésén túl, szakmai tapasztalatcserére is lehetőség nyílt. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 15,65 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search