Archivum (nap): 2015. június 16. kedd

Napelemes rendszer telepítése Pócspetri Önkormányzat épületein!

A most záruló beruházás keretében napelemes rendszert telepítettek a helyi óvoda és a gondozási központ épületeire, melynek köszönhetően csökkenni fognak a helyi önkormányzat működési és fenntartási költségei. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 21,10 millió forint.

Napelemes rendszerek telepítése a Tarcali Önkormányzat épületein!

A most záruló beruházás keretében napelemes rendszerek lettek telepítve, a település tulajdonában álló 6 darab épületen, melynek köszönhetően csökkenni fognak a helyi Önkormányzat működési és fenntartási költségei. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 37,32 millió forint.

Innovatív iskolafejlesztés a sajóbábonyi Deák Ferenc Általános Iskolában!

A hamarosan záruló projekt során iskolai tanulók táboroztatása, kirándulások, sportprogramok szervezése, egészségnapok szervezése, előadássorozatok, új pedagógiai tartalmak bevezetéséhez kapcsolódó képzések megvalósítása, a programokhoz kapcsolódó eszközök beszerzése valósult meg. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 33,90 millió forint.

Pedagógiai képzés program zárul a Mezőkövesdi Széchenyi István Katolikus Szakképző Iskolában!

A most záruló pályázat keretében nyílt lehetőség egy az intézményben oktató faipari mérnöktanár részére a felsőfokú pedagógusi végzettség megszerzésére. A projektet teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 2,85 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search