Archivum (hónap): 2015 augusztus

Napelemes rendszerek telepítése Hernádkak Önkormányzatának épületein!

A hamarosan záruló beruházás keretében 40,5 kVA teljesítményű napelemes rendszerek lesznek telepítve, az Általános Iskola, a Polgármesteri Hivatal, valamint az Orvosi Rendelő épületein, melynek köszönhetően csökkenni fognak Hernádkak Önkormányzatának működési és fenntartási költségei. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 32,16 millió forint.

Önkormányzati épületek energetikai fejlesztése Hernádkak Községben!

A hamarosan záruló beruházás keretében Hernádkak Önkormányzat tulajdonában lévő-Polgármesteri Hivatal, valamint az általános iskola épületeinek energetikai korszerűsítése valósul meg, melynek köszönhetően csökkenni fognak a helyi Önkormányzat működési és fenntartási költségei. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 69,44 millió forint.

A szennyvíztisztító-telep és a csatornahálózat építése befejeződött

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata örömmel tájékoztatja a tisztelt ingatlantulajdonosokat, hogy a szennyvíztisztító-telep és a csatornahálózat építése befejeződött.

Napelemes rendszerek telepítése a Sajókazai Önkormányzat épületein!

A most záruló beruházás keretében 36,5 kVA teljesítményű napelemes rendszerek lettek telepítve, a település tulajdonában álló 4 darab épületen, melynek köszönhetően csökkenni fognak a helyi Önkormányzat működési és fenntartási költségei. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 25,57 millió forint.

Napelemes rendszer telepítése a harsányi önkormányzat épületein!

A most záruló beruházás keretében napelemes rendszert telepítettek a Hársfavirág Óvoda, a Közösségi Ház, valamint a Polgármesteri Hivatal épületeire, melynek köszönhetően csökkenni fognak a helyi önkormányzat működési és fenntartási költségei. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 20,66 millió forint.

Fotovoltaikus rendszer telepítése a Sajóbábonyi Önkormányzat épületein!

A most záruló beruházás keretében napelemes rendszerek lettek telepítve, a település tulajdonában álló 6 darab épületen, melynek köszönhetően csökkenni fognak a helyi Önkormányzat működési és fenntartási költségei. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 31,35 millió forint.

Önkormányzati épületek energetikai fejlesztése Cigándon!

A most záruló beruházás keretében Cigánd Város Önkormányzat tulajdonában lévő Polgármesteri Hivatal és az étkezde energetikai korszerűsítése valósult meg, melynek köszönhetően csökkenni fognak a helyi Önkormányzat működési és fenntartási költségei. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 49,61 millió forint.

Önkormányzati épületek energetikai fejlesztése Makkoshotykán

A most záruló beruházás keretében Makkoshotyka Önkormányzat tulajdonában lévő Óvoda-Polgármesteri Hivatal, valamint az Iskola-konyha épületének energetikai korszerűsítése valósult meg, melynek köszönhetően csökkenni fognak a helyi Önkormányzat működési és fenntartási költségei. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 56,14 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search