Archivum (nap): 2015. augusztus 17. hétfő

Fotovoltaikus rendszer telepítése a Sajóbábonyi Önkormányzat épületein!

A most záruló beruházás keretében napelemes rendszerek lettek telepítve, a település tulajdonában álló 6 darab épületen, melynek köszönhetően csökkenni fognak a helyi Önkormányzat működési és fenntartási költségei. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 31,35 millió forint.

Önkormányzati épületek energetikai fejlesztése Cigándon!

A most záruló beruházás keretében Cigánd Város Önkormányzat tulajdonában lévő Polgármesteri Hivatal és az étkezde energetikai korszerűsítése valósult meg, melynek köszönhetően csökkenni fognak a helyi Önkormányzat működési és fenntartási költségei. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 49,61 millió forint.

Önkormányzati épületek energetikai fejlesztése Makkoshotykán

A most záruló beruházás keretében Makkoshotyka Önkormányzat tulajdonában lévő Óvoda-Polgármesteri Hivatal, valamint az Iskola-konyha épületének energetikai korszerűsítése valósult meg, melynek köszönhetően csökkenni fognak a helyi Önkormányzat működési és fenntartási költségei. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 56,14 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search