Archivum (hónap): 2020 július

Biztos Kezdet Gyerekház infrastrukturális hátterének kialakítása Mezőtárkány Községben!

A napokban záruló program célja egy olyan olyan Gyerekház létrehozása és működtetése a településen, mely elsősorban a hátrányos helyzetű, vagy halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek egészséges fejlődésének biztosítását támogatja. A beruházást teljes egészében az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 15 millió forint.

Megkezdődik az Apor Vilmos Katolikus Főiskola a Szent József Kollégiumának energetikai felújítása

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola a Szent József Kollégiumának energetikai felújítását valósítja meg a KEHOP-5.2.13-19-2019- 00002 sorszámú, 143.167.000 forint támogatás tartalmú, 100 százalékos intenzitású uniós forrást magában foglaló pályázat keretében.

Új bölcsőde építése Igricin!

A hamarosan induló projekt keretén belül a meglévő óvoda bővítése, új bölcsőde és a gyermekek életkori sajátosságainak megfelelő játszóeszközök építése fog megvalósulni. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 129,99 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search