Archivum (hónap): 2021 augusztus

A Bükkvidéki Vendéglátó Zrt. épületenergetikai fejlesztése!

A most záruló beruházás keretén belül a Bükkvidéki Vendéglátó Zrt épületének energetikai korszerűsítése és napelemes rendszer telepítése valósul meg. A projekt 64%-át a vállalkozás önerőből finanszírozza, a fennmaradó 49,95 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 138,06 millió forint.

A Miskolci Egyházmegye épületeinek energetikai korszerűsítése!

A most induló projekt célja a Miskolci Egyházmegye fenntartásában működő épületeinek energetikai felújítása A beruházás 1,4%-át a Miskolci Egyházmegye önerőből finanszírozza a további 224 millió forintot a Széchenyi 2020 Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 227,18 millió forint.

Zárul a Szent György Katolikus Általános Iskola fejlesztése Jászalsószentgyörgyön!

A hamarosan záruló beruházás célja a minőségi oktatás feltételeinek megteremtése volt a jászalsószentgyörgyi Szent György Katolikus Általános Iskolában. A beruházást teljes egészében az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 208,73 millió forint.

Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Bükkszentkereszt, Szomolya, Hejőpapi, Sajólád, Vatta, Tiszakeszi, Sály Községekben!

A hamarosan induló projekt célja Bükkszentkereszt, Szomolya, Hejőpapi, Sajólád, Vatta, Tiszakeszi, Sály települések önkormányzatai által üzemeltetett épületek energetikai korszerűsítése, fejlesztése. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 143,28 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search