Archivum (hónap): 2021 december

Közfoglalkoztatási telephely energetikai korszerűsítése Parasznyán!

A most záruló beruházás során Parasznya Község Önkormányzatának tulajdonában lévő közfoglalkoztatási telephely energetikai felújítása és akadálymentesítése valósult meg. A beruházást teljes egészében a Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 15 millió forint.

A Fegyverneki Orczy Anna Katolikus Általános Iskola és Óvoda energetikai felújítása!

A most záruló projekt során a Fegyverneki Orczy Anna Katolikus Általános Iskola és Óvoda energetikai felújítása energetikai felújítása valósult meg. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 124,07 millió forint.

Energetikai korszerűsítés a KISVAGYON Kft. telephelyén!

A hamarosan záruló projekt során a vállalkozás Sajóbábony Gyártelep területén lévő telephelyén az autószerelő műhely energetikai felújítása és korszerűsítése valósult meg. A beruházás 45%-át a vállalkozás önerőből finanszírozta, a fennmaradó 27,42 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége: 49,86 millió forint.

Zsóry Hotel Zen & Spa energetikai korszerűsítése!

A hamarosan záruló projekt során Mezőkövesd, Zsóry területén lévő Zsóry Hotel Zen & Spa energetikai korszerűsítése valósult meg az épület energiahatékonyságának javításával, valamint megújuló energiaforrások felhasználására irányuló beruházás megvalósításával. A beruházás 45%-át a vállalkozás önerőből finanszírozta, a fennmaradó 47,01 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége: 85,48 millió forint.

Új családbarát bölcsőde fejlesztése Tiszakeszin

A most záruló beruházás keretén belül 155 négyzetméter alapterületű, 1 csoportszobás intézmény lett kialakítva, mely így támogatja a kisgyermekeket nevelő szülők munkaerőpiacra történő visszatérését, ezzel a foglalkoztatottság növelését. A beruházást teljes egészében a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 119,84 millió forint.

Energetikai fejlesztés a KIS Rent Kft Miskolc, Vologda úti telephelyén!

A hamarosan záruló projekt keretén belül energetikai fejlesztés és 25 kw teljesítményű napelemes rendszer telepítése valósult meg a KIS Rent Kft. Vologda úti telephelyén. A beruházás 45%-át a vállalkozás önerőből finanszírozta, a fennmaradó 32,03 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége: 58,23 millió forint.

Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Mezőnagymihály, Szentistván, Hejőbába és Mezőnyárád településeken!

A most záruló projekt célja Mezőnagymihály, Szentistván, Hejőbába, Mezőnyárád települések önkormányzatai által üzemeltetett épületek energetikai korszerűsítése, fejlesztése. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 231,8 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search