Archivum (nap): 2021. december 20. hétfő

Közfoglalkoztatási telephely energetikai korszerűsítése Parasznyán!

A most záruló beruházás során Parasznya Község Önkormányzatának tulajdonában lévő közfoglalkoztatási telephely energetikai felújítása és akadálymentesítése valósult meg. A beruházást teljes egészében a Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 15 millió forint.

A Fegyverneki Orczy Anna Katolikus Általános Iskola és Óvoda energetikai felújítása!

A most záruló projekt során a Fegyverneki Orczy Anna Katolikus Általános Iskola és Óvoda energetikai felújítása energetikai felújítása valósult meg. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 124,07 millió forint.

Energetikai korszerűsítés a KISVAGYON Kft. telephelyén!

A hamarosan záruló projekt során a vállalkozás Sajóbábony Gyártelep területén lévő telephelyén az autószerelő műhely energetikai felújítása és korszerűsítése valósult meg. A beruházás 45%-át a vállalkozás önerőből finanszírozta, a fennmaradó 27,42 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége: 49,86 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search