Archivum (hónap): 2022 február

Esély otthon létrehozása Sajóbábony népességmegtartó képességének javítására!

A most záruló program során műhelymunka, álláskeresési technikák, valamint életvezetési és háztartásvezetési tanácsadás került lebonyolításra, tréningek lettek megszervezve, amelyek szintén támogatják a térségben való munkahely keresési/ találati esélyeket. A beruházást teljes egészében az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 200 millió forint.

Megvalósult az egri Andrássy György Katolikus Közgazdasági Középiskola sport és oktatási célú fejlesztése

A most záruló beruházás keretén belül az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Középiskola sport és oktatási célú fejlesztésével a modern oktatási környezet és a mindennapos testnevelés infrastrukturális feltételeinek megteremtése valósult meg, tornaterem építésével, kötelező helyiségek kialakításával, eszközök beszerzésével. Az intézmény működési helyszínének problémái, amelyek a projekt-tervet generálták: A mindennapos testnevelés megszervezéséhez az Iskola nem rendelkezett megfelelő infrastruktúrával és kiszolgáló helyiségekkel, előírt számú szaktanteremmel. A melegítőkonyha eszközállománya hiányos volt, a régi technológiával készült aszfalt borítású sportudvar, a mai kor követelményeinek már nem felelt meg. Az oktatási eszközpark szintén frissítésre, korszerűsítésre szorult.

Mezőkövesdi Szent István Katolikus Általános Iskola sport és oktatási célú fejlesztése!

A most záruló beruházás célja a modern oktatási környezet és a mindennapos testnevelés infrastrukturális feltételeinek megteremtése új tornatermi szárny építésével, kötelező helyiségek kialakításával, eszközök beszerzésével. A beruházást teljes egészében az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 500 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search