Archivum (hónap): 2022 április

Az Avexed Oil Kft. Technológiai fejlesztése Tiszaörsön!

A most induló fejlesztés segítségével a vállalkozás által üzemeltetett benzinkúton 24 órás automata tankoló berendezés beszerzése telepítése, valamint a melléképület tetőszerkezetének újjáépítése valósul meg. A beruházás 30%-át az Avexed Oil Kft. saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 9,74 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 13,91 millió forint.

Bükkszentkereszt belterületi vízrendezés II. ütem!

A most záruló beruházás keretén belül belterületi vízrendezés II. üteme valósult meg Bükkszentkereszt Község belterületén. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 69 millió forint.

Technológiai innováció az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.-nél!

A most induló projekt keretén belül digitális röngentechnika és a lovak fogászati ellátást segítő eszközbeszerzés valósul meg. A beruházás 30%-át az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 9,2 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 13,14 millió forint.

Eszközbeszerzés és csarnoképítés az Aflac Bau Kft.-nél!

A most induló projekt keretén belül új csarnok építése valósul meg eszközbeszerzéssel és oktatással az Aflac Bau Kft-nél. A beruházás 30%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 123,33 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, feltételesen vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 176,19 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search