Archivum (hónap): 2022 július

Gál Zoltán vállalkozás, Vegyes Bolt fejlesztése!

A most induló fejlesztés során Négyes, Rákóczi u. 81. szám alatt található 35 m2 alapterületű, Vegyes-kiskereskedelem élelmiszer üzlet további bővítése fog megvalósulni plusz 35 m2-el, valamint eszközbeszerzés. A beruházás 30%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 9,86 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 14,09 millió forint.

MGM OIL Kft. Besenyei út 24. alatti épületének energetikai korszerűsítése!

A hamarosan záruló projekt során a vállalkozás Besenyői úti telephelyén valamikor irodaházként funkcionáló több szintes épület energetikai felújítása és korszerűsítése valósult meg. A beruházás 55%-át a vállalkozás önerőből finanszírozta, a fennmaradó 27,5 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége: 50 millió forint.

Új eszközök beszerzése a Mounting Tools Kft-nél!

A most induló fejlesztés során a mindennapi munkavégzéshez elengedhetetlenül fontos, új eszközök beszerzése valósul meg a Mounting Tools Gyártó és Szolgáltató Kft-nél. A beruházás 30%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 9,84 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 14,06 millió forint.

Bölcsőde kialakítása Szentistvánon!

A hamarosan záruló beruházás célja új bölcsőde kialakítása Szentistvánon. A beruházást teljes egészében a Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 169,97 millió forint.

Dr. Enyedy Andor Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde bővítése

A Mezőcsáti Református Egyházközség, mint a Dr. Enyedy Andor Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde fenntartója 423,12 millió forintos, 100%-os intenzitású, vissza nem térítendő európai uniós támogatás keretében új iskolaépületet építtet és felújítja a meglévő iskolaépületeket és sportudvart.

Megvalósult az Avexed Oil Kft. Technológiai fejlesztése Tiszaörsön!

A most záruló fejlesztés segítségével a vállalkozás által üzemeltetett benzinkúton 24 órás automata tankoló berendezés beszerzése telepítése, valamint a melléképület tetőszerkezetének újjáépítése valósult meg. A beruházás 30%-át az Avexed Oil Kft. saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 9,74 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 13,91 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search