Archivum (hónap): 2022 december

Új eszközök beszerzése az Unió Fuvarozó Sped Kft-nél!

A most záruló fejlesztés során a mindennapi munkavégzéshez elenegdhetetlenül fontos, új eszközök beszerzése valósult meg az Unió Fuvarozó Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-nél. A beruházás 30%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 2,55 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 3,64 millió forint.

Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Bogács, Mezőcsát, Kács és Szakáld Településeken!

A napokban záruló projekt célja Bogács, Mezőcsát, Kács és Szakáld települések önkormányzatai által üzemeltetett épületek energetikai korszerűsítése, fejlesztése. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 150,81 millió forint.

A BEN-ROSS Kft. technológiai és infrastrukturális fejlesztése!

A napokban záruló fejlesztés során a gyártócsarnok felújítása, energetikai korszerűsítése valósult meg eszközbeszerzéssel és személyi képzéssel. A beruházás 30%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 35,21 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, feltételesen vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 50,31 millió forint.

Répáshuta belterületi vízrendezés II. ütem

A most záruló beruházás keretén belül belterületi vízrendezés II. üteme valósult meg Répáshuta Község belterületén. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 68 millió forint.

Minőségi oktatás feltételeinek a megteremtése a hevesi Szent Gellért Katolikus Általános Iskolában!

A hamarosan záruló beruházás célja a minőségi oktatás feltételeinek megteremtése a hevesi Szent Gellért Katolikus Általános Iskolában. A beruházást teljes egészében az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 335,59 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search