Archivum (hónap): 2023 március

Eszközbeszerzés a Borsod Trade Works Bt-nél!

A most záruló projekt keretén belül zöldterület kezeléséhez szükséges, valamint kozmetika szépségápolás tevékenységek fejlesztéséhez szükséges eszközök beszerzése valósult meg. A beruházás 30%-át a BORSOD TRADE WORKS Bt. saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 2,51 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 3,59 millió forint.

Megvalósult Doba község csapadékvíz elvezetési rendszerének korszerűsítése

Doba Község a csapadékvíz elvezetésének korszerűsítését valósította meg a TOP-2.1.3-16-VE1-2019-00028 azonosítószámú, 249 749 201 forint támogatás tartalmú, 100 százalékos intenzitású uniós forrást magában foglaló pályázat keretében.

Eszközbeszerzés a Tapolca Transz Kft-nél!

A most záruló beruházás során 1 db földmunkagép beszerzése valósult meg segítve ezzel a vállalkozás profilbővítését. A beruházás 33,24%-át a Tapolca Transz Kft. saját erőből finanszírozta, a fennmaradó 10 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 14,98 millió forint.

Rendezvényhelyszínek és múzeum kialakítása Bogács, Bükkszentkereszt és Bükkábrány településeken!

A napokban záruló projekt célja múzeum és rendezvényhelyszínek kialakítása Bükkszentkereszt, Bogács, Bükkábrány településeken volt. A beruházás 10%-át a kedvezményezett Önkormányzatok önerőből finanszírozták, fennmaradó 319,52 millió forintot a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 349,22 millió forint.

Apor Vilmos Katolikus Főiskola energetikai korszerűsítésének előkészítése

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Központi épületének, valamint Szent Miklós téri épületének energetikai felújítását megelőző előkészítési munkákat valósított meg a KEHOP-5.2.15-21-2021-00005 sorszámú, 21 545 550 forint támogatás tartalmú, 100 százalékos intenzitású uniós forrást magában foglaló pályázat keretében.

A Miskolci Egyházmegye épületeinek energetikai korszerűsítése!

A most záruló projekt célja a Miskolci Egyházmegye fenntartásában működő épületeinek energetikai felújítása A beruházás 1,4%-át a Miskolci Egyházmegye önerőből finanszírozta a további 224 millió forintot a Széchenyi 2020 Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 227,18 millió forint.

Önkormányzati épületek energetikai koszerűsítése Sály, Emőd, Köröm, Berzék, Borsodivánka, Csincse, Borsodgeszt és Sajóhidvég településeken!

A most záruló projekt célja Sály, Emőd, Köröm, Berzék, Borsodivánka, Csincse, Borsodgeszt és Sajóhídvég települések önkormányzatai által üzemeltetett épületek energetikai korszerűsítése, fejlesztése. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 170,36 millió forint.

Eszközbeszerzés a Gülmár Kft-nél!

A most záruló beruházás során 1 db földmunkagép beszerzése valósult meg segítve ezzel a vállalkozás profilbővítését. A beruházás 36,95%-át a Gülmár Kft. saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 10 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 15,86 millió forint.

Vízi és kulturális turisztikai fejlesztések Nyékládháza, Mályi, Muhi és Tiszabábolna Településeken!

A most záruló beruházás keretén belül Nyékládháza, Mályi, Muhi és Tiszabábolna vízi és turisztikai fejlesztése valósult meg. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 306,35 millió forint.

Befejeződött a DREAM LINES Kft. technológiafejlesztése Sátoraljaújhelyen!

A most záruló beruházás keretén a DREAM LINES Kft. által üzemeltetett Faház Büfé technológiafejlesztése valósult meg eszközbeszerzéssel és személyi képzéssel. A beruházás 30%-át a vállalkozás önerőből finanszírozza, a fennmaradó 4,06 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 5,8 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search