Archivum (hónap): 2023 november

Hamarosan véget ér Szomolya, Szakáld és Kistokaj Települések energetikai fejlesztése!

A hamarosan záruló projekt célja Szomolya, Szakáld és Kistokaj települések önkormányzatai által üzemeltetett épületek energetikai korszerűsítése, fejlesztése. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 96,35 millió forint.

Elkészült a kerékpárút Bogács, Tard és Tibolddaróc települések között

Projektzáró rendezvényt tartottak a „Miskolc – Bogács turisztikai kerékpárút kialakítása Harsány – Bogács szakaszon” című, TOP-1.2.1-16-BO1-2017-00007 azonosítószámú projekt keretében. A beruházásra elnyert támogatás összege mintegy 887,47 millió forint, mely a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával valósult meg. A támogatás alapja az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásában létrehozott „Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés címmel” megjelent pályázat. A kerékpárút érinti a Bogács, Tard és Tibolddaróc gyönyörű természeti környezetét. A kerékpárút árnyas erdőkben, hatalmas réteken, legelőkön, patakok mentén, a Bükkaljai borvidék hangulatos szőlőtáblái, dűlői között halad településről településre.

Befejeződött a Mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola fejlesztése!

A napokban záruló beruházás során a mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola eszközbeszerzéssel kombinált fejlesztése valósult meg. A beruházást teljes egészében az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 188,8 millió forint.

Megvalósult Cserépfalu árvízi kockázatának csökkentése, vízrendezés II. üteme!

A most záruló álló beruházás keretén belül a vízrendezés II. üteme valósult meg Cserépfaluban. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége ás a támogatás összege: 250 millió forint.

Hamarosan véget ér a tiszafüredi Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Háromkirályok Óvoda energetikai felújítása!

A most záruló projekt célja a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Háromkirályok Óvoda épületeinek energetikai felújítása volt. A beruházás 12,51 %-át az intézmény saját költségvetésből finanszírozta, a fennmaradó 136,87 millió forintot a Széchenyi 2020 Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 156,43 millió forint.

Hamarosan véget ér a mezőcsáti Sportöltöző energetikai fejlesztése!

A hamarosan záruló projekt célja Mezőcsát Város Önkormányzata által üzemeltetett Sportöltöző épületének energetikai korszerűsítése, fejlesztése. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 30,75 millió forint.

Az Adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola energetikai felújítása!

A most záruló projekt célja az Adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola és Sportiskola épületének energetikai felújítása volt. A beruházás 82,16%-át, azaz 85,11 millió forintot a Széchenyi 2020 Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 103,59 millió forint.

Hamarosan befejeződik a karcagi Györffy István Katolikus Általános Iskola energetikai felújítása

A most záruló projekt célja a karcagi Györffy István Katolikus Általános Iskola épületének energetikai felújítása. A beruházás 10,88 %-át az intézmény saját költségvetésből finanszírozza, a fennmaradó 158,6 millió forintot a Széchenyi 2020 Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 177,97 millió forint.

A Szerencsi Bocskai István Katolikus Gimnázium és Technikum Energetikai felújítása

A most záruló projekt célja a Szerencsi Bocskai István Katolikus Gimnázium Iskola épületének energetikai felújítása volt. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 293,41 millió forint.

Zárul a vízrendezés III. üteme Szomolyán

A hamarosan záruló projekt keretén belül Szomolya belterületi vízrendezés III. üteme azaz a Dobó és az Arany János utcák vízelvezető rendszerének fejlesztése valósult meg. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 60 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search