Munkahelyi képzések a Kischemicals Kft-nél!

Sikeres képzési programsorozat zárul a Kiscemicals Kft-nél, melynek keretén belül 21 munkavállaló szakmai és nyelvi képzése valósult meg. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 9 097 095 Ft.

A versenyképesség alapvető feltétele, hogy a vállalkozásnál versenyképes, gazdasági igényeknek megfelelő képzettséggel, munkavállalási képességekkel rendelkező munkaerő álljon rendelkezésre. A most záruló projekt hosszú távú célja a munkaerő motiválása, az élethosszig tartó tanulás támogatása a vállalkozás versenyképességének fenntartása érdekében. A vállalkozás célja, hogy az alkalmazottak a megszerzett tudást a cégnél alkalmazzák, melyet korszerű munkafeltételek versenyképes bérezés és egyéb juttatásokon kívül folyamatos szakmai képzésekkel biztosítanak. Személyi állomány minőségi munkavégzésének fenntartása érdekében pedig folyamatosan képzik mind a vezetőket mind a beosztottakat. A projekt során az alábbi képzések valósultak meg:

  • Vámügyintéző és ADR tanácsadó
  • Angol nyelvi képzés
  • Darukezelő
  • Nyomástartó edény gépész tanfolyam

A képzési projekt hozzájárul ahhoz, hogy a törvényi előírásoknak, és a bevezetett minőségbiztosítási szabványoknak megfelelő állomány foglalkoztatásával a cég fenntartható fejlődése hosszútávon biztosítható legyen, a munkakörök bővíthetők, a munkafolyamatok optimalizálhatók legyenek. A szakmai képzések biztosítják a naprakész tudást, innovatív eszközök, folyamatok és módszerek alkalmazását teszik lehetővé, melynek köszönhetően nő a vállalkozás termelési hatékonysága, emelkedik a szolgáltatási színvonal, lehetővé válik az ügyfélkör bővítése, a meglévő ügyfélkapcsolatok elmélyítése.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search