Munkahelyi képzések az MG11 Kft-nél!

Sikeres képzési program zárhat az MG11 kft. melynek keretén belül az Országos Képzési Jegyzékben szereplő ingatlanvagyon –értékelő valamint középszintű angol nyelvi képzés valósult meg. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 1 037 470 Ft.

A vállalkozás ügyvezetője 2009 év eleje óta foglalkozik ingatlanközvetítéssel, külföldi irodákkal együttműködve magyar lakóingatlanok közvetítését vállalják környező országok állampolgárai számára. A megszerzett ingatlanvagyon –értékelő képesítés megszerzésével a társaság számára lehetőség nyílik hivatalos értékbecslői szakvélemény kiadására, mely a cég portfóliójának gyarapításán kívül hozzájárul az ingatlanközvetítő tevékenység magasabb szakmai színvonalon való ellátásához.

 Az MG11 Kft ingatlanközvetítéssel összefüggő ügyfelei külföldi állampolgárok akiknek egyáltalán nincs, vagy nagyon hiányos a magyar nyelv ismeretük. Az angol nyelvi tudás fejlesztésével a munka hatékonyabban végezhető, az addig megbízott tolmácsok kizárásával csökkenek a működési költségek, javul a cég hatékonysága. A megbízható ügyfélkapcsolatok építésének és fenntartásának is elengedhetetlen követelménye az angol nyelv tárgyalási szintű ismerete, ezért játszik nagyon fontos szerepet a nyelvi képzés a külföldi kapcsolatok építésében.

 A projekt során az alábbi képzések valósultak meg:

  • 1 fő ingatlanvagyon -értékelő
  • 1 fő középszintű angol nyelvi képzése

 

 

Powered by WordPress | Designed by: Email Search