INGATLAN ÉS INFORMATIKAI FEJLESZTÉS A DANAMID KFT-NÉL!

A Danamid Kft. most záruló beruházásának keretén belül új üzemcsarnok került kialakításra melyben modern informatikai eszközök is kiépítésre kerültek a cég versenyképességének biztosítása, megtartása érdekében. A beruházás költségeinek 60 %-át, a DANAMID Kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 10 119 198 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Unió és Magyarország kormánya által közösen biztosított támogatás fedezte. A projekt összköltsége 25 297 997 Ft.

 A DANAMID Kft. 2001 áprilisában alakult az 1996 óta működő DANAMID Bt jogutódjaként. A cég alakulása óta folyamatosan bővül, pénzügyi helyzete stabil, átlagos dolgozói létszáma 4 fő. A Kft. főképp autóvillamossági alkatrészeket gyárt és szállít be multinacionális cégeknek.

 A DANAMID Kft. folyamatos fejlődésének, bővülésének következtében a rendelkezésre álló gyártási terület már nem volt elegendő, tárolási és anyagmozgatási nehézségekkel küzdöttek, a több mint tíz éve üzemeltetett ISO 9001-2009-es Minőségtanúsítási rendszer követelményeinek megfelelés is egyre nehezebben volt megoldható. A most záruló beruházás keretében megvalósult a székhelyéül szolgáló saját tulajdonú ingatlan teljes körű korszerűsítése, valamint a szükséges és indokolt informatikai fejlesztés. A kibővített üzemcsarnokban műgyanta padlóburkolat került, a villamos hálózat és a fűtésrendszer is korszerűsítésre, kiépítésre került. Az információs technológiai fejlesztés során fali rack szekrény, hálózati elosztó, valamint egy router került beszerzésre és beépítésre. A most záruló beruházás eredményeképpen bővült a rendelkezésre álló üzemterület, mellyel a felsorolt problémák elhárultak, növekedett a vállalkozás kapacitása, mely elősegíti a termékek körének szélesítését, a vevők igényeinek kielégítését, rendezett, biztonságos munkahely megteremtését, mely elengedhetettlenül fontos a versenyképesség és a további fejlődés fenntartása érdekében.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search